Freză de pandemie. INNA şi-a tăiat singură părul. Ce a ieşit i-a făcut pe internauţi să râdă: “Nu faceţi aşa ceva”

Iancu Andreea 18.01.2021, 16:06
Freză de pandemie. INNA şi-a tăiat singură părul. Ce a ieşit i-a făcut pe internauţi să râdă: “Nu faceţi aşa ceva”

INNA este fără doar și poate una dintre cele mai de succes artiste de la noi, reușind să se facă remarcată în întreaga lume cu muzica sa. Totuși, puțini cunosc aspecte ale personalității sale, artista fiind adesea pusă pe șotii. Recent, cântăreața a împărtășit cu fanii săi momentul în care și-a tăiat singură părul, spre disperarea hairstylistului său, stârnind amuzamentul admiratorilor.

Cum și-a tăiat INNA părul de una singură, în prezența stilistului

Artista este extrem de atentă la aspectul său fizic, având la dispoziție specialiști care o sfătuiesc cu privire la hainele pe care să le poarte sau le machiajul pe care să îl adopte ori la tunsoarea care o avantajează. Totuși, din când în când, INNA preferă să se implice direct în procesele acestea și să le confere o notă personală. Astfel, de curând, cântăreața a decis să se tundă singură, în ciuda faptului că hairstlistul se afla chiar lângă ea. 

Înarmată cu o oglindă, un pieptăn și o foarfecă, INNA s-a apucat să își tundă bretonul, care îi dădea bătăi de cap după ce crescuse prea lung. Cântăreața a pornit meticulos dintr-o parte, în timp ce se asigura că piaptănă bine șuvițele brunete. Treptat, din aproape în aproape, vedeta a reușit să își scurteze părul și noi credem că s-a descurcat de minune.

Adonis, pregătește-te pentru freza anului 2021!, a remarcat INNA, în timp ce își pregătea bretonul pentru o nouă sesiune de scurtat.

Nu încercați asta niciodată acasă! a fost replica hairstylistului, vizibil emoționat de moment.

INNA s-a tuns singură
INNA s-a tuns singură

Cântăreața a trecut printr-un accident teribil

Chiar pe final de an, INNA s-a confruntat cu o situație neașteptată și dureroasă, pe care a împărtășit-o cu fanii săi. Artista le-a dat emoții admiratorilor după ce a postat o imagine cu ea îmbrăcată în alb, pe un pat de spital, având o mână bandajată. Vedeta a mărturisit în descrierea fotografiei că este vorba despre „o cădere tâmpită”, dând de înțeles că a fost victima unui accident.

Astfel, fanii s-au îngrijorat să afle că INNA a reușit să se rănească în urma unei căderi de pe trotinetă. Vedeta a fost surprinsă tot mai des practicând diferite sporturi, în compania iubitului său, Deliric. Cei doi s-au filmat de multe ori în timp ce se dădeau cu placa sau rolele prin București, semn că sunt pasionați de astfel de sporturi. Totuși, ca în cazul oricărei activități fizice, ești expus și la accidente. Din fericire, INNA s-a recuperat rapid, reușind să își folosească din nou mâna în condiții optime, dovadă fiind noua tunsoare pe care a prezentat-o fanilor, realizată chiar cu mâna ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...