Oana Roman dezvăluie adevăratul motiv al despărţirii de Marius Elisei: „El a fost cu ideea să vină mama la noi”

Iancu Andreea 29.01.2021, 11:47
Oana Roman dezvăluie adevăratul motiv al despărţirii de Marius Elisei: „El a fost cu ideea să vină mama la noi”

Căsnicia Oanei Roman și a lui Marius Elisei a ajuns în punctul divorțului. Fiica lui Petre Roman a depus deja actele de divorț, după ce, de Crăciun, soțul său a plecat de acasă. În tot acest timp, Oana s-a gândit la despărțirea definitivă de tatăl fiicei sale, păstrând totuși o urmă de speranță în suflet către împăcare. Recent, Oana Roman a vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii de Marius Elisei.

Oana Roman a depus actele de divorț

Povestea de iubire dintre Oana Roman și soțul său, Marius Elisei se află la final. Chiar înainte de Crăciun, Marius Elisei și-a făcut bagajele și a părăsit casa în care locuia alături de Oana Roman și fiica lor, Izabela. Se pare că acesta a ales să se mute într-un apartament, în timp ce Oana a rămas alături de fiica și mama sa, Mioara Roman, în casă. Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, vedeta a anunțat că este pregătită să ia măsurile legale pentru a intenta divorțul.

Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie, a spus Oana Roman la Antena Stars, în emisiunea lui Dan Capatos.

Oana și Marius urmează să divorțeze
Oana și Marius urmează să divorțeze

Catinca Roman, despre relația surorii sale cu Marius Elisei „O trăgea în jos”. Care au fost primele declarații ale fostului soț al Oanei

Sora Oanei, Catinca, a povestit ce se întâmplă cu vedeta după vestea despărțirii de soțul său. Conform spuselor Catincăi, Oana este liniștită și împăcată cu gândul că mariajul său s-a destrămat. De asemenea, în opinia surorii vedetei, Oana are numai de câștigat în urma acestei separări, motivând că Marius o „trăgea în jos”.

Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos, a declarat Catinca Roman, pentru Click!

Pe de altă parte, după despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei a făcut primele declarații. Deși a decis să plece de acasă chiar în pragul sărbătorilor de iarnă, fostul soț al vedetei a vorbit cu lejeritate și optimism despre această perioadă din viața sa.

Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac. Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar, a declarat Marius, pentru Click!.

Mioara Roman, unul dintre posibilele motive ale despărțirii Oanei Roman de Marius Elisei
Mioara Roman, unul dintre posibilele motive ale despărțirii Oanei Roman de Marius Elisei

Oana Roman dezvăluie adevăratul motiv al despărţirii de Marius Elisei

Și totuși, mulți se întreabă ce a provocat ruptura dintre cei doi parteneri. Deși discuțiile dintre Oana și Marius au apărut în urmă cu mai mult timp, cuplul părea să fi depășit momentele de cumpănă din relație. Oana Roman a povestit în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, care este motivul pentru care s-a despărțit de soțul său. Se pare că în discuție a apărut și numele Mioarei Roman, mama vedetei, pe care Marius a insistat să o aducă acasă, să locuiască împreună cu ei.

Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea sa se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte, s-a confesat Oana recent, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea de Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...