Oana Roman nu poate scăpa de numele lui Marius Elisei. Ce se întâmplă, de fapt, în familia vedetei

Andreea Bisinicu 26.01.2021, 20:20
Oana Roman nu poate scăpa de numele lui Marius Elisei. Ce se întâmplă, de fapt, în familia vedetei

De ce nu poate scăpa Oana Roman de numele lui Marius Elisei. Ce se întâmplă, de fapt, în familia vedetei. După ce a trecut prin momente cumplite atunci când mama ei s-a simțit rău și a trebuit operată de urgență, la spital, Oana Roman trece din nou printr-un impas. De data aceasta, problema este legată de tatăl fetiței sale Isabela. De ce este nevoită Oana Roman să păstreze, momentan, numele lui Marius Elisei.

De ce nu poate scăpa Oana Roman de numele lui Marius Elisei

S-au certat ei și s-au tot împăcat, de-a lungul anilor, dar de data aceasta separarea dintre Oana Roman și Marius Elisei este una definitivă. Fiica fostului premier Petre Roman a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Mama vedetei Antena Stars, Mioara Roman, a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unor complicații produse de boala de care aceasta suferă de mult timp, Parkinson. Din fericire, mama vedetei se simte mult mai bine și a fost externată din spital. A venit acasă, unde se bucură de compania fiicei sale și a micuței nepoate, Iza.

Cu toate acestea, ghinioanele se țin lanț de Oana Roman. Nu demult, vedeta a avut probleme cu contul de Netflix, după ce cineva i l-a spart. Și, de parcă acest lucru nu era suficient de deranjant, soția lui Marius Elisei nu poate renunța, deocamdată, la numele tatălui fiicei sale. Motivul este unul cât se poate de simplu. Este vorba despre contul său de Instagram. Fanii au observat că, deși Oana a declarat încă de la sfârșitul anului 2020 că ea și Marius Elisei s-au despărțit și vor divorța în curând, vedeta încă păstrează numele fostului partener pe contul său de Instagram.

Explicația Oanei a venit deîndată. Se pare că pe celebra rețea de socializare există foarte multe conturi false, cu numele Oanei Roman. Din acest motiv, prezentatoarea de la Antena Stars nu poate renunța la numele de familie al soțului ei în mediul online, până nu reușește să rezolve problema acestor pagini false.

Oana Roman nu poate scapa, momentan, de numele Elisei pe Instagram
Oana Roman nu poate scapa, momentan, de numele Elisei pe Instagram

Cum i-a luat apărarea Oana Roman lui Marius Elisei

Chiar dacă sunt în prag de divorț, Oana Roman și Marius Elisei au revenit la sentimente mai bune și încearcă să păstreze o relația amicală, de dragul fetiței lor Isabela. Ea a declarat și fanii au reacționat imediat. De când a făcut anunțul oficial despre separarea ei de Marius Elisei, Oana Roman a primit foarte multe mesaje din partea internauților care au felicitat-o pentru decizia luată, ba chiar l-au apostrofat pe Elisei, în numeroase ocazii.

Vedeta Antena Stars a reacționat într-un mod surprinzător la aceste acuzații aduse fostului ei partener de viață. Oana le-a atras atenția fanilor să nu vorbească urât despre tatăl fetiței sale, deoarece, în caz contrar, vor fi blocați de pe conturile sale din mediul online. Marius Elisei este un tată model, așa cum a spus Oana Roman de foarte multe ori, și este mereu prezent atunci când fetița lui are nevoie de el. Acum câteva săptămâni Isabela nu s-a simțit foarte bine, iar tatăl ei a dus-o la spital pentru a face câteva analize. Din fericire, fetița se simte foarte bine acum, iar problemele cu stomacul au trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI