EXCLUSIV. Ce face Dan Bittman înainte să meargă la Liliana Ștefan, deși sunt despărțiți oficial. Imaginile care spun totul despre relația lor

Stan Filon 22.01.2021, 13:06

Dan Bittman a fost surprins înainte de o vizită pe care a făcut-o familiei sale. Vedeta a mers la casa unde a locuit împreună cu Liliana Ștefan, partenera sa de viață, și cei trei băieți ai lor. Chiar dacă i-a spus adio femeii cu care a trăit mai bine de 20 de ani, Dan Bittman nu a rupt legăturile definitiv.

Dan Bittman, surprins înainte să meargă la Liliana Ștefan, fosta sa parteneră de viață

Paparazzy Impact.ro l-au surprins pe Dan Bittman chiar înainte de a merge la cei trei băieți să săi. Cântărețul s-a oprit la un magazin, de unde le-a cumpărat copiilor și fostei sale partenere de viață câte ceva. Chiar dacă este pornit împotriva măsurilor luate de guvern pentru stoparea împrăștierii noului virus, cântărețul s-a conformat și a purtat mască de protecție în magazin.

După ce și-a făcut cumpărăturile, întâmplarea a făcut ca prin fața sa se tot plimbe un bărbat care nu respecta regulile impuse autorități și nu purta mască de protecție. Dan Bittman nu s-a arătat deranjat de gestul bărbatului respectiv și și-a văzut de drum.

Dan Bittman, surprins de paparazzy Impact înainte sa mearga la Liliana Stefan, fosta sa partenera de viata
Dan Bittman, surprins de paparazzy Impact înainte sa mearga la Liliana Stefan, fosta sa partenera de viata

A făcut cumpărături pentru băieții săi

Le-a luat băieților un bax de apă și mai multe legume, fructe, dar și brânzeturi de tot felul. Cântărețul a urcat produsele în mașină și s-a îndreptat spre locuința din Pipera unde a trăit momente frumoase din viața lui, dar unde a cunoscut și dezamăgirea.

Dan Bittman a recunoscut recent că s-a despărțit de Liliana Ștefan de mai bine de patru ani! A plecat însă de acasă de un an și pur și simplu și nu a mai privit înapoi. I-a lăsat femeii tot ce a agonisit într-o viață de om. Nu a avut nevoie de nimic. Acum stă într-un apartament care i-a aparținut în trecut. Este spațios și îi poate găzdui pe cei trei fii ai săi, atunci când vor să-l viziteze.

A plecat de acasă fără nimic

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus recent Dan Bittman în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cei doi nu au fost căsătoriți niciodată, după cum a mărturisit cântărețul. „De căsătorit nu ne-am propus niciodată, chiar din primul moment. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și l-am făcut pe primul, pe al doilea, pe al treilea, am sădit un copac, am făcut casele. Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat”, a spus Dan Bittman. Solistul are cu Liliana Ștefan trei băieți: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani), mezinul familiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...