Vizită surpriză în închisoare pentru Liviu Dragnea. ”O duce rău, în general”. Ce nu are voie să facă

Stan Filon 30.10.2020, 14:29
Vizită surpriză în închisoare pentru Liviu Dragnea. ”O duce rău, în general”. Ce nu are voie să facă

Liviu Dragnea a împlinit 58 de ani, iar starea sa de sănătate este una precară, după cum a constatat bunul său prieten, Codrin Ștefănescu. Acesta l-a vizitat pe fostul lider PSD la Penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa primită în dosarul angajărilor fictive.

Codrin Ștefănescu l-a vizitat pe Liviu Dragnea la penitenciar, la două zile după ce fostul lider PSD a împlinit 58 de ani

Codrin Ștefănescu spune că Liviu Dragnea încă nu beneficiaază de drepturile câștigate în instanță, astfel că nu este scosla muncă, dar nici nu beneficiază de asistența medicală de care are atâta nevoie.  Mai mult, parcă pentru a-i ridica puțin moralul fostului lider PSD, Codrin Ștefănescu a scris pe Facebook adresa penitenciarului, pentru ca toți fanii și prietenii lui Liviu Dragnea să-i poată scrie și să-i transmită toate cele bune. Ce fel de mesaje va primi acesta, rămâne de văzut.

“Astăzi am fost sa-l văd pe Liviu Dragnea! O duce rāu cu sănătatea, o duce rău în general. Nu vor să-l scoată nici la muncă, nu i se permite nici să-și îngrijească problemele de sănătate. Așteaptă și așteaptă ca cineva să pună în practică decizia definitivă a instanței în acest sens. La el nu se aplică, indiferent de consecințe!

Codrin Stefanescu l-a vizitat pe Liviu Dragnea la penitenciar
Codrin Stefanescu l-a vizitat pe Liviu Dragnea la penitenciar

”Se chinuie, dar e puternic”

Se chinuie, dar e puternic și va rezista! Dacă cei care îl prețuiesc și îl susțin vor să-i scrie, o pot face! Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandria nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527. Am promis că vă țin la curent cu starea sa, asta am făcut!”, a scris joi seară Codrin Ştefănescu.

Codrin Ștefănescu nu l-a uitat pe Liviu Dragnea nici pe data de 28 octombrie, când fostul șef al PSD a împlinit 58 de ani, departe însă de familie și prieteni.

“Astăzi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multă sănătate și multă putere, ca să treci cu bine și prin această cumplită încercare! Trebuie să reziști cu orice preț! Pentru că te așteaptă familia, prietenii și foarte mulți români care se gândesc mereu la tine!”, a scris, miercuri, Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Liviu Dragnea este închis la penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa de trei ani jumătate primită în vara lui 2019, în dosarul angajărilor fictive. Acesta a rămas fără dreptul la muncă după ce a acordat un interviu fostei sale consiliere, jurnalist la Realitatea TV. Conducerea penitenciarului a spus că Liviu Dragnea nu a avut acceptul pentru acel interviu, așa că fostul lider PSD a rămas fără dreptul la muncă și a fost nevoit să își cumpere singur mâncare de la magazinul penitenciarului, deoarece nu a mai primit ceva timp pachet de acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe