Cu ce a mai rămas Dan Bittman din averea impresionantă după despărțirea de Liliana Ștefan. ”N-am nevoie de nimic”

Stan Filon 30.12.2020, 12:05
Cu ce a mai rămas Dan Bittman din averea impresionantă după despărțirea de Liliana Ștefan. ”N-am nevoie de nimic”

Celebrul Dan Bittman a decis să vorbească deschis despre viața sa privată, ceea ce nu se întâmplă foarte des. Solistul Holograf a pus capăt speculațiilor și a vorbit despre relația cu Liliana Ștefan, cu care a împărțit bune și rele timp de 30 de ani.

Dan Bittman a spus exact cu ce a rămas din averea impresionantă, după despărțirea de Liliana Ștefan

Chiar dacă au avut un mariaj îndelungat și au trei copii împreună, Dan Bittman a recunoscut că povestea de dragoste s-a încheiat în urmă cu patru ani, iar de un an de zile și-a mutat și domiciliul. Mai mult decât atât, îndrăgitul interpret a vorbit și despre cum s-a desfășurat partajul!

După despărțire, Dan Bittman a spus că a decis să-i lase toată averea Lilianei Ștefan. Solistul a precizat că nu are nevoie de nimic, astfel că i-a lăsat toată agoniseala de-o viață femeii care i-a adus pe lume trei băieți minunați.

Dan Bittman a spus exact cu ce a ramas din averea impresionanta, dupa despartirea de Liliana Stefan
Dan Bittman a spus exact cu ce a ramas din averea impresionanta, dupa despartirea de Liliana Stefan

A lăsat totul în urmă și a plecat

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic.

Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a declarat Dan Bittman la 40 de întrebări.

S-a mutat singur într-un apartament mare

Artistul a recunoscut în emisiunea respectivă că și-a schimbat domiciliul. Stă acum într-un apartament care i-a aparținut cândva. Locuința este destul de încăpătoare, astfel încât fiii săi să-l poată vizita, atunci când doresc. De asemenea, artistul nu s-a sfiit să vorbească și despre așa-zisa chirie pe care o plătește.

”Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să nu plătesc vreo 20 de ani chiria. Fiind mai mare apartamentul respectiv, pot veni și minorii la mine, pentru că sunt mai multe camere și atunci putem sta cu toții.

Îl aștept și pe Alex să vină, l-am convins acum să vină să doarmă din când în când la mine. Deci nu mai am nimic”, a mai declarat interpretul Dan Bittman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...