Oana Roman a primit o lovitură dură de ziua ei. Oana Zăvoranu se va amuza teribil (Exclusiv)

Ana Anitoiu 07.01.2021, 20:53

Oana Roman a primit o lovitură dură chiar de ziua ei onomastică, joi, de Sfântul Ion. Oana Zăvoranu se amuză teribil, cu siguranță, mai ales că este implicată în vestea proastă pe care aceasta a aflat-o în zi de sărbătoare. Zăvo a reușit să-i umbrească bucuria, deși vedeta a spus că nu vrea să acorde atenție lucrurilor negative din viața ei, deocamdată.

Ce lovitură dură a primit Oana Roman, de ziua ei de nume

Mai exact, Oana Roman a aflat că demersul ei în instanță, împotriva Oanei Zăvoranu, a fost respins de judecători. La fel ca alte influencere din România, precum Anda Adam, Cristina Ich, Adelina Pestrițu și Alina Ceușan, Oana Roman a dat-o în judecată pe Zăvo pentru a-i interzice să îi mai folosească numele în public. Actrița a obținut o victorie similară împotriva Andei Adam.

Însă, la fel ca celelalte vedete cărora Oana Zăvoranu le-a declarat război, pentru e le împiedica să mai promoveze produse pe care nici măcar nu le-ar folosi, păcălind, astfel, oamenii să cumpere lucruri de care nu au nevoie, Oana Roman a făcut o greșeală. Mai exact, a cerut emiterea unei ordonanțe președințiale. Această procedură ce trebuie judecată în regim de urgență este acceptată de instanțe numai în unele cazuri, referitoare fie la minori disputați în cazul unui divorț, executări silite ori alte cazuri speciale grave.

Ce a spus Oana Roman despre lovitura pe care a primit-o de ziua ei de nume

După ce a primit vestea că demersul ei a fost respins de instanță, deși poate face apel, Oana Roman a spus, pentru reporterii redacției Playtech-Impact cum a primit această lovitură, chiar de ziua ei de nume. Vedeta n-a vrut să dea prea multe detalii.

”Astăzi e ziua mea și că atare mă îndeletnicesc doar cu lucrurile plăcute…pentru celelalte probleme discutam cu alta ocazie”, a spus fiica lui Petre Roman, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, referitor la înfrângerea ei în această luptă pe care o începuse cu Oana Zăvoranu, care a atacat-o de numeroase ori în mediul online.

Oana Roman a primit o lovitura dura de ziua ei. Oana Zavoranu se va amuza teribil (Exclusiv)
Oana Roman

Oana Zăvoranu: ”Merg înainte”

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu și-a anunțat fanii că își va continua în forță lupta împotriva influencerelor din România, pe care a numit-o ”pentru adevăr”. Zăvo și-a menționat dreptul la exprimare și s-a descris ca având un caracter ”puternic și neînduplecat”.

“Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză. Mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat”, a anunțat actrița.

Oana Roman a primit o lovitura dura de ziua ei. Oana Zavoranu se va amuza teribil (Exclusiv)
Oana Zavoranu

Oana Roman, poreclită batjocoritor de Zăvo

Înainte de a o da în judecată pe Zăvo, Oana Roman a primit porecle dure din partea actriței, precum ”purcelușa Peppa” și ”Onuca Pateuț”. Actrița s-a referit la lupta acesteia cu kilogramele în plus, deși multe persoane și-au exprimat admirația față de reușitele din ultima perioadă ale vedetei în acest sens.

”A fost odată că niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar poftă de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Părinții, mai ales tatăl a fugit în lume, numai că să nu mai aibă de-a face cu ea. O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place de ea deloc”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

De altfel, lovitura primită în războiul cu Oana Zăvoranu ar fi mult mai mică față de cea pe care Oana Roman a primit-o în viața ei personală. Ea și tatăl fiicei sale, Marius Elisei, nu mai formează un cuplu. Surse ale redacției Playtech-Impact au spus că despărțirea ar fi avut loc din cauză că bărbatul s-a îndrăgostit de o altă femeie. Mai multe detalii, AICI!

Pe de altă parte, Oana Roman a spus că ar fi vorba despre faptul că ea și Marius Elisei au realizat că au principii de viață diferite și că această despărțire ”nu este sfârșitul lumii”. Vedeta a mai spus că cel mai important pentru ea este ca fiica lor, Isabela, să se dezvolte așa cum trebuie. Declarațiile ei complete, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...