Cine este femeia din cauza căreia s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta a făcut mărturisiri complete

Andreea Bisinicu 05.01.2021, 13:08
Cine este femeia din cauza căreia s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta a făcut mărturisiri complete

Cine e femeia din cauza căreia s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta a făcut mărturisiri complete despre care a fost motivul separării de tatăl fetiței sale. Fiica lui Petre Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu de la sfârșitul anului 2020, iar acum vedeta a dezvăluit care au fost adevăratele motive pentru care au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Cine e femeia din cauza căreia s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei

Deși s-a speculat, în mediul online, că Marius Elisei ar fi înșelat-o pe Oana Roman cu o altă femeie și că ar fi avut o amantă, adevărul este cu totul altul, conform spuselor fiicei fostului premier Petre Roman. Oana a mărturisit care a fost adevăratul motiv pentru care ea și tatăl copilului ei nu mai formează un cuplu de la sfârșitul anului 2020. Se pare că femeia din cauza căreia s-ar fi despărțit cei doi nu este nicio amantă, ci chiar mama Oanei Roman. Cu toate că vedeta a specificat că nu părintele său este motivul pentru care ea și soțul ei nu s-au mai înțeles, se pare că tatăl micuței Iza s-a arătat deranjat de prezența constantă a soacrei sale în casa lor, deși el a avut ideea inițială de a-i propune să locuiască toți împreună.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei. Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment dat, se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Și atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a declarat Oana Roman, potrivit viva.ro

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit definitiv cu doar cateva zile inainte de Craciun 2020
Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit definitiv cu doar cateva zile inainte de Craciun 2020

Cum o va afecta despărțirea lor pe micuța Iza, fiica lor

Cu toate că Oana Roman și Marius Elisei au trăit o poveste de iubire tumultoasă, presărată cu certuri și mici despărțiri, cei doi întotdeauna găseau, cumva, o cale de împăcare până acum câteva săptămâni când, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, au decis să își spună adio. Vedeta a fost cea care a anunțat, cu lacrimi în ochi, că mariajul ei s-a sfârșit și că soțul ei a rămas cu afacerea din domeniul modei, pe care au deschis-o pe timpul pandemiei de coronavirus. Oana Roman a spus, de asemenea, că dorește ca relația dintre ea și Elisei să fie una bună, deoarece fiica lor Isabela își iubește foarte mult tatăl, cu care se înțelege de minune.

„Eu cred că intersul principal e ca Iza să se dezvolte cum trebuie și ea a înțeles. Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai sunt, după niște ani. Importante sunt prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Cred că într-o relație conteză mai mult decât orice. La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu trăiesc o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo, și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă. Când ai discuții în ce privesc încrederea și prietenia, acolo e o problemă”, a mai spus Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe