Victorie mare pentru Oana Zăvoranu în fața Andei Adam. Ce s-a întâmplat la tribunal

Ana Anitoiu / 04.01.2021, 18:31

Oana Zăvoranu a obținut o victorie mare în fața Andei Adam, după ce cântăreața a dat-o în judecată pe actriță, la fel ca alte influencere din România, precum Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam, Cristina Ich și Alina Ceaușan. Se pare că prima decizie a tribunalului a fost în favoarea lui Zăvo, care a declanșat întregul război.

Ce victorie a obținut Oana Zăvoranu în fața Andei Adam, la tribunal

Totul a început după ce Oana Zăvoranu a decis să le atace pe influencerele din România. ”Vă iau pe toate, până la ultima! Eu sunt Zăvo și nu vă las să prostiți voi lumea cum vreți! Hai, vedeți cum vă toc pe YouTube și ciocu’ mic și joc de glezne, nebunelor! Să fim clari de la început, nu am ceva personal cu ele! Show-ul acesta este pentru voi, cei care sunteți fierți pe minciunile lor. Ele ne tot arată tone de produse, iar gâștele pică”, a spus ea.

Zăvo a câștigat în instanță acțiunea ce îi fusese intentată de Anda Adam. Cântăreața ceruse, la fel ca celelalte influencere, ca instanța de judecată să îi interzică Oanei Zăvoranu să-i mai folosească numele în public. Însă, toate reclamantele au cerut ordonanță președințială – o procedură specială, ce trebuie judecată în regim de urgență. Instanțele acceptă această procedură doar în unele cazuri, referitoare fie la minori disputați în cazul unui divorț, executări silite sau alte cazuri speciale prin gravitatea lor, potrivit Playtech.ro.

Victorie mare pentru Oana Zavoranu in fata Andei Adam. Ce s-a intamplat la tribunal
Anda Adam

Ce noi victorii ar putea obține Oana Zăvoranu

Marți, urmează să fie judecate alte două dosare, după reclamații ce i-au fost făcute actriței de către Oana Roman și Tișa Alina Adriana – adică Alina Ceușan. Apoi, pe 7 ianuarie, va veni rândul dosarului depus de Cristina Inch. Pe 8 ianuarie se va judeca dosarul Adelinei Pestrițu și al soțului său, Virgil Șteblea.  Pestrițu a fost cea mai atacată dintre influencerele luate în vizor de Zăvo, care n-a slăbit-o nici după ce ea a dat-o în judecată.

De altfel, în cazul Andei Adam, Zăvo nici nu i-a folosit numele real. Cântăreața care a primit un răspuns negativ cererii sale din partea instanței de la Judecătoria Sectorului 1, a fost numită ”Andu Madam” de către actriță. Totuși, Anda Adam are dreptul să facă recurs în termen de cinci zile de la pronunțarea sentinței. ”Andule, ia vezi tu cum faci și las-o mai ușor cu sexoșenia asta copiată prost și mai lasă-ne cu influencereala! Hai, să te văd la sală!”, a spus Oana Zăvoranu despre ea.

Ce promisiunea a făcut Oana Zăvoranu, în războiul cu influencerele

Oana Zăvoranu a anunțat clar și răspicat că nu se joacă, în războiul pe care l-a declarat influencerelor din România. Actrița a promis că le va demasca pe toate cele care nu dau atenționări de reclamă în timp ce recomandă unele produse pe care le primesc pe gratis și pe care nici nu le folosesc.

”Văd la una, văd la două și până la urmă cumpără la recomandările acestor influncere. Noi le vom demasca pe toate! Atenție! Pe toate care o ard fără atenționare de reclamă și ne sufocă cu vrăjeli. Ele recomandă, dar nu folosesc, ele primesc cadouri pe care, după, le vând. Le tocăm pe toate, aveți răbdare. Doar una este Zăvo! Și mi se rupe! Și nici nu vă salut!”, a promis Oana Zăvoranu, pe internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI