5 zodii care nu fac altceva decât să-ți rupă inima în două. Exclus să începi o relație cu ele

Cătălina Burghelea 18.10.2021, 13:33
5 zodii care nu fac altceva decât să-ți rupă inima în două. Exclus să începi o relație cu ele

Semnul tău zodiacal poate dezvălui multe despre personalitatea ta. Iar în cazul partenerului tău, poate indica și dacă acesta ți-ar putea frânge inima în bucăți.

5 zodii care te fac să suferi non-stop

Zodiile pot dezvălui multe mistere nespuse despre viața amoroasă a unei persoane. Deși acestea nu sunt singurele semne care arată cine ți-ar putea rupe inima, ele sunt cele mai probabile. Desigur, riști întotdeauna să suferi atunci când te îndrăgostești. Dar aceste cinci semne zodiacale, în special, ajung să te facă să suferi cel mai mult. Iată despre ce nativi este vorba.

1. Taur

Dacă ești zodia Taur, probabil este o persoană dură și persistentă. Ești un tip fidel și de încredere, dar așteptți la fel și de la alții, în special de cei pe care îi iubești. Un Taur nu va avea nicio problemă să plece la primul semn al infidelității tale sau dacă arăți că nu ești de încredere. Taurul este cunoscut pentru că este puțin încăpățânat și impulsiv. Când un Taur nu simte că mai poate avea încredere în tine, probabil că se va supăra foarte tare și atunci nu va mai dori să te vadă. Un Taur nu poate fi cu cineva în care simte că nu poate avea încredere.

2. Berbec

Dacă ești Berbec, știi că vei face întotdeauna ceea ce este mai bine pentru tine. Pentru un Berbec, există o persoană pe care o caută în permanență și în care să se regăsească. Mulți oameni consideră că Berbecul este egoist. Deși acest lucru nu este întotdeauna adevărat, un Berbec nu va lăsa niciodată un partener să stea în calea succesului lor. Berbecul se va pune întotdeauna pe primul loc atunci când vrea să-și atingă scopul. Singura modalitate de a ține un Berbec lângă tine este să nu-i pui niciodată frână în drumul spre succes. Altfel, tinde să îți frângă rupă inima în două.

Zodiile care nu se vor înțelege niciodată

3. Fecioară

Fecioara este atât de directă, încât uneori îți poate frânge inima doar vorbind singură. Dacă ai nativi Fecioară în cercul tău de prieteni, probabil că știi că pot da lovituri fatale doar prin cuvinte. Fecioarele sunt amabile, dar nici nu-ți vor ascunde adevărul atunci când ceva nu le convine. Deoarece Fecioarele se concentrează asupra a ceea ce li se potrivește cel mai bine, așa că spun adesea ceea ce le trece prin minte, fără să țină cont pe cine deranjează. Fecioara trebuie să dețină controlul asupra vieții și relației ei. De multe ori simte că atunci când pierde controlul, relația s-a încheiat.

4. Leu

Leii sunt foarte narcisiști. Au tendința de a se iubi pe sine mai mult decât pe oricine. Din păcate, acest fel de a fi poate duce la multe probleme în relație. Adesea partenerul simte ca și când ar trebui să lupte cu zodia Leu pentru a atrage orice tip de atenție. În relațiile amoroase, acest semn zodiacal caută să se concentreze asupra propriilor nevoi și dorințe și nu înțelege atunci când i se reproșează anumite lucruri. Deoarece are tendința să se concentreze asupra propriilor nevoi, Leii pot isca conflicte și certuri în relația de cuplu.

5. Scorpion

Când vine vorba de relații, cel mai mare defect al nativilor Scorpion este temperamentul exploziv. Reacționează mereu urât chiar și pentru problemele relativ minore. Această zodie are un instinct natural de a te certa pentru orice. Nu este vina ta, ci personalitatea ta. Scorpionilor le este greu să ierte, este foarte greu să recâștigi încrederea unui Scorpion.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...