Zodiile care nu se vor înţelege niciodată. Va fi mereu război între nativi

Iancu Andreea 13.10.2021, 18:18
Zodiile care nu se vor înţelege niciodată. Va fi mereu război între nativi

Astrologii vorbesc adesea despre nativii din zodiac care sunt complet incompatibili, deși există voci care susțin că nu astrele dictează relațiile interumane. Cu toate acestea, specialiștii în astrologie sunt de părere că zodia sub influența căreia ne-am născut ne ghidează viața și ne poate determina unele comportamente în relația cu ceilalți. Astfel, zodiile care nu se vor înțelege niciodată sunt scrise în stele. Taurii nu acceptă superficialitatea Berbecilor, în timp ce Balanțele nu tolerează imaturitatea Vărsătorilor.

Care sunt zodiile care nu se vor înțelege niciodată

În ciuda eforturilor pe care unii le fac pentru a păstra o relație, fie ea de prietenie, de afaceri sau amoroasă, astrele se vor opune. Zodiile care nu se vor înțelege niciodată sunt scrise în stele, iar influența planetelor asupra personalității noastre ne ghidează în stabilirea legăturilor cu ceilalți. Iată care sunt nativii din zodiac pentru care nu există trăsături comune, în afara unui veșnic război.

Zodiile care nu se vor înțelege niciodată
Care sunt zodiile ce nu sunt deloc compatibile

Berbec

Deși poate părea ciudat, nativii din zodia Berbec nu se înțeleg cu cei la fel ca ei, adică tot din zodia Berbec. Încăpățânarea lor îi face incompatibili cu cineva din aceeași zodie. Acești nativi sunt extrem de implicați în tot ceea ce fac și pot ajunge cu ușurință la discuții în contradictoriu. Cele două personalități extrem de puternice nu se pot accepta una pe alta, astfel că nu pot forma o legătură.

Taur

Analizând ce compatibilitate între zodii există la nivelul astrelor, specialiștii au ajuns la concluzia că Taurii nu se înțeleg niciodată cu Berbecii. Ambii nativi își doresc poziția de lider și vor să aibă totul sub control. Cei doi se află adesea într-o competiție continuă, nu acceptă ordinele celorlalți sau să se simtă în inferioritate. De asemenea, superficialitatea Berbecilor este un punct neplăcut pentru Tauri.

Gemeni

Între Gemeni și Capricorni nu există compatibilitate de zodii. Nativii Gemeni îi consideră prea slabi și mereu nemulțumiți. De asemenea, aceștia nu acceptă în viața lor oameni care se plâng de probleme și nu caută soluții. Nici în plan amoros nu se poate crea o legătură. Gelozia de care dau dovadă Capricornii îi face pe Gemeni să fugă.

Rac

O altă pereche incompatibilă din zodiac este cea formată între Rac și Fecioară. Racii sunt sensibili, în timp ce Fecioarele au un egoism aparte. În timp ce Fecioara preferă rutina și timpul de unul singur, Racul va dori să se simtă în prezența altor persoane. Racii consideră Fecioarele mult prea calme și plictisitoare pentru ei.

Leu

Leii și Balanțele se numără printre zodiile care nu sunt deloc compatibile. Pretențioșii Lei nu sunt acceptați de Balanțele care caută mereu echilibrul. Totodată, spiritul critic al unei Balanțe este dezagreabil pentru un Leu, care nu suportă să primească sfaturi de la altcineva. Totodată, Balanța nu va accepta comportamentul Leului, căruia nu îi poate tolera frustrările.

Fecioară

Deși nu se înțeleg nici cu Racii, Fecioarele nu împart aceleași trăsături nici cu Săgetătorii. Acești nativi sunt extrovertiți, iubesc călătoriile și se află în permanentă mișcare, fapt care nu le convine Fecioarelor liniștite și echilibrate. Acestea preferă nativii care nu încearcă să îi schimbe în niciun mod.

Balanță

Balanțele și Vărsătorii nu au niciun numitor comun, indiferent de cât încearcă. Gândirea matură, sigură pe planurile de viitor și tendințele justițiare nu se pliază pe obiceiurile Vărsătorilor. Aceștia din urmă se află exact la polul opus. Imaturi, neasumați și dornici de aventură, Vărsătorii nu fac casă bună cu Balanțele.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion nu sunt compatibili cu Leii. Ambii sunt personalități puternice, sigure pe propriile forțe, fermecători și carismatici, adorând să fie în centrul atenției. Cu o astfel de relație, cei doi nativi ar fi într-o continuă competiție, fiecare dintre ei cedând extrem de greu.

Săgetător

Săgetătorii și Scorpionii nu se pot înțelege în ciuda asemănărilor dintre ei. Ambii sunt totuși impulsivi, aventurieri și energici, însă nu pot să aibă o relație unul cu altul, fiind mult prea preocupați cu ceea ce urmează să facă fiecare dintre ei.

Capricorn

Capricornii nu pot lega relații cu Berbecii, aceștia fiind persoane cu un orgoliu fără margini și extrem de sarcastici. Nativii Capricorn preferă un cu totul alt gen de persoane, opuse Berbecilor.

Vărsător

Nici nativii din Vărsători și cei născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor nu se înțeleg prea bine. Vărsătorii sunt familiști, dau tot ceea ce au mai bun într-o relație, fiind totodată extrem de geloși. Pe de altă parte, Gemenii sunt dornici de aventură, se plictisesc repede și renunță tot la fel de repede. Vărsătorii sunt mai atrași de persoanele inteligente și cu simțul umorului.

Pești

Între Pești și Lei nu poate exista o relație de niciun fel. În timp ce primii sunt sensibili și concentrați pe emoție, Leii își arată aroganța la tot pasul, iubesc să fie în centrul atenției și să dețină controlul. Peștii nu pot accepta acest comportament, pe care îl consideră lipsit de respect.