Cele mai incompatibile zodii. Aceste perechi nu au nicio șansă împreună

Cătălina Burghelea 11.10.2021, 13:38
Cele mai incompatibile zodii. Aceste perechi nu au nicio șansă împreună

Toți astrologii ne dezvăluie cu ce zodii suntem compatibili, însă mai nimeni nu ne spune cu ce semne zodiacale nu facem casă bună niciodată. Potrivit astrologiei, ne putem găsi jumătatea pe baza chimiei dintre zodii. Pe de altă parte, tot stelele ne pot indica nativii cu care nu vom fi fericiți. Aceste perechi de zodii nu au nicio șansă împreună! Află dacă te numeri și tu printre ele.

Cele mai nepotrivite zodii. Vor avea o relație toxică

Nu toate semnele zodiacale au noroc în dragoste. Unii nativi pot fi foarte orgolioși, certăreți, geloși sau introvertiți, aspecte pe care nu ni le dorim într-o relație de iubire, nu-i așa? Află din rândurile de mai jos ce zodii nu se vor înțelege niciodată. Vor ajunge să aibă o relație toxică, din care nu vor învăța mai nimic.

Rac și Berbec

Nativii Berbec sunt pe repede înainte, trăiesc momentul și sunt impulsivi. Această zodie vrea ca totul să se întâmple aici și acum. Spre deosebire de Berbec, nativul Rac este mai lent. Vede relația de iubire ca o operă de artă, căreia trebuie să-i acorzi toată atenția. Racii sunt, așadar, statornici, iar acest lucru îl plictisește groaznic pe Berbec.

Gemeni și Scorpion

Gemenii și Scorpionii nu se potrivesc la nimic. În timp ce nativul Gemeni este extrem de dinamic și ar vrea să facă mai multe lucruri deodată, Scorpionul îl trage în jos. Totodată, zodia Gemeni are tendința de a se contrazice adesea, iar asta îl îngrozește pe nativul Scorpion. Este clar că nu au cum să fie vreodată fericiți împreună.

Zodiile de barbati care vor sa fie burlaci toata viata. Nativii acestia refuza sa se casatoreasca

Capricorn și Săgetător

Săgetătorul este renumit pentru șarmul său, însă la Capricorn nu funcționează. Acesta din urmă este un nativ muncitor, ambițios și serios. De aceea, nativii acestei zodii vor doar relații incredibil de romantice, în care ambii parteneri să se implice. În schimb, semnul zodiacal Săgetător mizează deseori pe norocul începătorului, care nu este pe placul Capricornului.

Taur și Vărsător

Dacă Taurul este stăpân pe el și predictibil, Vărsătorul este mai mult cu capul în nori. Zodia Vărsător nu vede cu ochi buni caracterul nativului Taur, așa că face tot posibilul să nu se intersecteze. O posibilă relație de iubire cu Taur îi poate provoca plictiseală și sufocare.

Vărsătorii se simt bine doar în preajma acelor persoane care îi stimulează intelectual și artistic, nicidecum un Taur, care se poate răzgândi foarte repede în viață.

Leu și Pești

Leul cere un singur lucru într-o relație. Vrea loialitate maximă. Cine nu se ridică la măsura așteptărilor sale este zodia Pești. Nativii Leu trebuie să știe că se pot baza 100% pe persoana pe care o iubesc. Problema în cazul nativilor Pești este că aceștia nu sunt acolo doar pentru Leu, ci pentru toată lumea, pentru că empatizează foarte mult.

Fecioara și Balanța

Zodia Fecioară este mereu fresh, harnică, pragmatică, nu se sfiește să-ți spună adevărul în față. În schimb, Balanța adoră să fie alintată și nu poate suporta criticile acide ale unui nativ Fecioară. O persoană născută sub semnul zodiacal Fecioară este pentru o Balanță morocănoasă.