Zodiile care dau lovitura în dragoste în 2023. Va fi anul lor

Stan Filon 03.11.2022, 18:46
Zodiile care dau lovitura în dragoste în 2023. Va fi anul lor

Cum stau cu dragostea zodiile în anul 2023? Ei bine, avem câțiva câștigători care trag lozul cel mare. Aceștia vor lăsa aventurile și vor deveni peste noapte adevărați familiști. Astrele sunt de partea lor!

Zodiile care dau lovitura în dragoste în 2023

Berbec

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului se vor axa în anul 2023 pe carieră. Vor să avanseze, vor să-și facă un renume în branșa în care activează. Unii chiar vor reuși să îndeplinească visul, alții vor mai avea însă de lucru la acest capitol. Legat de dragoste, însă, nativii chiar nu au timp pentru așa ceva. Nativii singuri au șanse reale să rămână și anul acesta fără o relație serioasă.

Taur

Nativii Taur vor fi atrași în 2023 de necunoscut, de lucrurile și situațiile pe care nu le înțeleg foarte bine și vor face tot posibilul să le deslușească misterele. La fel se va întâmpla și în dragoste.

Zodiile care dau lovitura în dragoste în 2023. Va fi anul lor
Zodiile care dau lovitura în dragoste în 2023. Va fi anul lor

Gemeni

Se anunță un an interesant pentru Gemeni, care se vor dezvolta pe partea profesională. În plus, vor cunoaște mulți oameni noi și va lega noi prietenii. Cel mai bine le va merge în lunile mai și noiembrie, însă în iulie  și august ar trebui să nu întreprindă mare lucru.

Rac

Anul 2023 vine pentru Raci cu noi ambiții. Nativii se vor axa pe muncă și pe carieră și vor da tot ce au mai bun pentru a devin oameni importanți în branșa lor. Despre iubire, nativii trebuie să știe că sunt nevoiți să iasă mai mult din casă, pentru a-și întâlni perechea.

Leu

Nativii Leu au un an bun, cel puțin din punct de vedere emoțional. Chiar de a începutul anului 2023 se vor îndrăgosti, dar totul va fi diferit. Relația va fi una serioasă și nativii respective au șanse reale să își găsească sufletul pereche.

Fecioară

Fecioarele sunt zodii perfecționiste și găsirea unui parteneriat care să se încadreze în tiparele lor este destul de dificilă. Astrele spun că nu mai trebuie așteptată prea mult persoana mult visată, deoarece aceasta ar putea să nu-și facă niciodată apariția.

Balanță

Balanțele au parte de parteneriate, atât profesionale cât și pe plan amoros, însă până în noiembrie au toate șansele să își întâlnească partenerul perfect cu care să aibă o relație serioasă sau chiar să se căsătorească rapid.

Scorpion

Scorpionul trebuie să învețe să se iubească mai mult pe sine, până să iubească pe altcineva. Trebuie să îți acorzi mai multă atenție, trebuie să te odihnești și să fii în formă maximă, apoi iubirea va apărea în viața ta.

Săgetător

Săgetătorii au parte de iubire și anul ce vine. S-ar putea chiar să vină barza, dacă vă doriți acest lucru. Astrele le așează pe toate la locul lor.

Capricorn

Capricornul trebuie să acorde mai multă atenție propriului corp și semnalelor trimise de către acesta. Și acești naive vor avea parte de dragoste, în 2023, chiar dacă o vor găsi acolo unde nu se gândeau niciodată.

Vărsător

Vărsătorul este un adevărat aventurier, însă se pare că anul acesta aventurile se vor opri brusc, după ce va întâlni persoana potrivită pentru sufletul său. Lunile mai și octombrie sunt norocoase în dragoste pentru tine. Fii mai atent/ă la comportament și la starea ta de sănătate.

Pești

Peștii lasă iubirea pe plan second și se concentrează mai mult pe avuție. Face tot posibilul să se ridice peste competiție, iar anul 2023 s-ar putea să-I aducă surprise foarte plăcute.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...