Viviana Sposub s-a infectat cu COVID-19. Mesajul transmis de iubita lui George Burcea

Mihai Roșoiu 17.10.2020, 17:00
Viviana Sposub s-a infectat cu COVID-19. Mesajul transmis de iubita lui George Burcea

Viviana Sposub s-a infectat cu COVID-19. Mesajul a fost transmis chiar de iubita lui George Burcea. Asta la doar câteva zile după ce actualul său partener a fost, la rându-i, depistat cu noul coronavirus.

Frumoasa Viviana Sposub s-a infectat cu COVID-19

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de concurenta de la Ferma „Orășeni vs. săteni”. Într-un interviu acordat site-ului protv.ro, Viviana Sposub a recunoscut că este purtătoare a virusului.

„Ieri (n.r. vineri), după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a spus Viviana Sposub pentru sursa citată.

Șansele ca frumoasa brunetă să fi contractat virusul erau destul de mari. Momentele pasionale de la Ferma dintre ea și George Burcea par să fi continuat și după încheierea înregistrărilor. Potrivit unor surse din anturajul lor, cei doi formează un cuplu în viața de zi cu zi. Astfel, probabilitatea ca Viviana să se infecteze a crescut imediat după ce George a primit rezultatul testului.

Viviana Sposub s-a infectat cu COVID-19
Viviana Sposub s-a infectat cu COVID-19

Astfel, astăzi, vedeta reality-show-ului difuzat de Pro Tv a confirmat că a fost depistată pozitiv. Viviana Sposub a mai spus că atât ea, cât și George Burcea se află în izolare. Starea lor de sănătate este una bună. Cei doi au avut simptome în urmă cu câteva zile, când au acuzat o ușoară stare de răceală.

George Burcea și Viviana Sposub, detalii picante

După evenimentele petrecute în cadrul emisiunii ”Ferma Orășeni vs. Săteni”, între George Burcea și Viviana Sposub pare să fie ceva foarte serios. Cei doi și-au făcut apariția de mai multe ori sărutându-se în cadrul show-ului, iar acum aceștia confirmă povestea lor de dragoste. Deși nu au venit în emisiune să își găsească sufletul pereche, George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Viviana Sposub s-a infectat cu Covid-19, dar în plan personal, astrele par să se fi așezat pe un făgaș favorabil. La fel și pentru actualul său partener.

Viviana Sposub s-a infectat cu COVID-19
Viviana Sposub s-a infectat cu COVID-19

După ce Andreea Bălan și-a găsit un nou partener de viață, se pare că nici George Burcea nu a stat pe gânduri, Recent, actorul a postat o imagine pe rețelele de socializare în care confirmă tot ce s-a văzut la tv, iar mai mult decât atât, există posibilitatea ca cei doi să se fi mutat deja împreună. Într-o imagine nocturnă, făcută de la geam în timpul unei ploi torențiale, actorul i-a dat tag frumoasei brunete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI