Ce făcea Andreea Bălan, în timp ce George Burcea și Viviana Sposub se sărutau la TV

Ana Anitoiu 08.10.2020, 14:42
Ce făcea Andreea Bălan, în timp ce George Burcea și Viviana Sposub se sărutau la TV

S-a aflat ce făcea Andreea Bălan, în timp ce George Burcea, tatăl celor două fiice ale ei, și Viviana Sposub, nou lui iubită, se sărutau la TV.

Ce reacție a avut George Burcea, după ce a apărut la TV sărutându-se cu Viviana Sposub

Miercuri seară, la emisiunea ”Ferma – Orășeni vs. Săteni” de la Pro TV, a apărut o reîntâlnire fierbinte între George Burcea și noua lui iubită, Viviana Sposub. Cei doi s-au sărutat cu pasiune.

“Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte”, a spus Viviana Sposub în cadrul emisiunii.

”A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana”, a spus și George Burcea.

Ce făcea Andreea Bălan, în timp ce George Burcea și Viviana Sposub se sărutau la TV

Momentul lor fierbinte a iscat și ironii, în cadrul emisiunii. Ana Maria Ababei le-a cântat “Love is in the air”, iar Ana Lesko a glumit, spunând: “George, ce noroc că ai făcut duș, nu?”.

De asemenea, după ce au apărut imaginile la televizor, George Burcea a publicat o captură foto, pe Instagram, cu acel sărut.

Ce făcea Andreea Bălan, în timp ce George Burcea o săruta pe Viviana Sposub la TV

Înainte ca acest moment să apară la TV, Andreea Bălan într-un platou de televiziune de la Antena Stars, unde a povestit despre noua ei piesă, precum și despre viața cu cele două fiice ale ei și ale lui George Burcea.

Apoi, când s-a întors acasă, Andreea Bălan și-a îmbrățișat fiicele, pe Ella și Clara, și le-a întrebat dacă au văzut-o la televizor. Ele i-au spus, bucuroase, că da.

Cântăreața a dezvăluit că tatăl ei, Săndel Bălan, a venit de la Ploiești și le-a adus câteva daruri celor două nepoțele ale sale.

Mai târziu, în intervalul orar când George Burcea apărea sărutând-o pe Viviana Sposub la TV, Andreea Bălan a publicat pe Instagram Stories o filmare din dormitorul ei. Ea și-a adormit fiica cea mică legănând-o pe picioare, în timp ce citea o poveste pentru ambele fetițe.

“Un bebeluș a căzut la datorie. Mai am unul, dar trebuie să termin «Punguța cu doi bani», așa e?”, a întrebat Andreea Bălan. Fiica ei cea mare, Ella, i-a răspuns nerăbdătoare: “Da”.

Recent, în emisiunea ”Ferma – Orășeni vs. Săteni” de la Pro TV, George Burcea a spus că Andreea Bălan l-a umilit, spunându-i că nici măcar în 20 de ani nu va ajunge să câștige banii pe care îi câștigă ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI