Viviana Sposub și Ionuț Rusu – de ce nu a mers relația celor doi. Ea a plecat la ”Ferma”, el are succes la Kiss FM și pe Youtube

Viviana Sposub și vloggerul Ionuț Rusu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, despre care nu a știut foarte multă lume. Din păcate, relația lor nu a durat, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Vedeta de la Pro TV este în prezent, una dintre cele mai urmărite concurente de la Ferma, după ce l-a sărutat în văzul tuturor pe George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.  Ce s-a întâmplat, de fapt cu Ionuț Rusu și de ce nu a mers relația celor doi.

Ionuț a devenit istorie. Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste la Ferma

În vara acestui an, Viviana și Ionuț au anunțat că formează un cuplu. De altfel, vloggerul a fost cel care a dat detalii despre relația lor, în cadrul unui interviu pentru Cancan.

Star-vloggerul de la iUmor nu a mai putut ține secretul și a dezvăluit că el și co-prezentatoarea de la Vorbește lumea’ se află într-o relație. Reacția lui vine după ce, în luna februarie, aceștia au fost surprinși în timp ce se sărutau. Cu toate astea, din acel moment, aceștia nu s-au mai afișat împreună, astfel că multă lume a uitat de povestea lor de dragoste.

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis’, a dezvăluit Ionuț Rusu pentru cancan.ro.

Viviana și Ionuț Rusu au trit o poveste de dragoste discretă

Viviana și Ionuț Rusu au trăit o poveste de dragoste discretă

Acum, cei doi  s-au despărțit, la fel de discret cum și-au început relația. Viviana de la Ferma și vlogger-ul Ionuț Rusu nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele sociale. Vedeta Pro TV face parte din proiectul Ferma, iar Ionuț este unul dintre cele mai apreciate personaje de la Kiss FM și de pe Youtube.

George Burcea s-a îndrăgostit de Viviana la Ferma

Fostul soț al Andreei Bălan și Viviana Sposub sunt doi dintre concurenții de la Ferma. Relația dintre cei doi a evoluat într-un ritm alert în cadrul emisiunii, astfel că aceștia și-au dat frâu liber sentimentelor, în fața camerelor de filmat.

„Nu am venit aici să mă cuplez”, a spus la un moment dat Viviana la testimoniale, în timp ce George Burcea a vorbit deschis despre sentimentele pe care le are: „Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana”.

George Burcea știe despre relația fostei soții, cu un alt bărbat

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată între cei doi. Aflat în plin divorț de Andreea Bălan, George Burcea nu s-a sfiit să își declare sentimentele pentru Viviana. Mai mult, relația lor a continuat și după ce au ieșit de la Ferma.

Dovada stă în imaginile cu cei doi, surprinse recent în Constanța. Aflat în plin proces de divorț cu Andreea Bălan, George Burcea surprinde cu acțiunile pe care le face la Ferma. Mai mult, acesta i-a dezvăluit Vivianei, care a fost adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de mama copiilor lui.  Actorul știe despre relația fostei sale soții și pare că și el este pe cale să-și refacă viața.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI