Viviana Sposub, în lacrimi. Ce s-a întâmplat după ce George Burcea a plecat din „Ferma”

Andreea Bisinicu 28.10.2020, 15:32
Viviana Sposub, în lacrimi. Ce s-a întâmplat după ce George Burcea a plecat din „Ferma”

Viviana Sposub, în lacrimi. Ce s-a întâmplat după ce George Burcea a plecat din „Ferma”. Actorul a părăsit competiția de la PRO TV. Viviana Sposub, s-a declarat foarte tristă, spunând că nu va mai fi la fel fără iubitul ei în cadrul showului. Ce s-a mai întâmplat.

Viviana Sposub, în lacrimi. Ce s-a întâmplat după ce George Burcea a plecat din „Ferma”

Clipe grele pentru Viviana Sposub! Iubitul ei, actorul George Burcea, a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate.

„Ferma nu va mai fi la fel fără George”, au fost cuvintele Viviana Sposub la finalul unei zile în care a trăit cele mai neașteptate emoții sintetizează gândurile multor fermieri în acest moment!

Marți, 27 octombrie, George Burcea a postat, pe contul său de Facebook, mesajul pe care toată România îl aștepta, făcându-i prima declarație oficială de dragostei celei care i-a furat inima, Viviana Sposub:

„Pentru mine Ferma a ajuns la final… Colegi, va multumesc pentru toate momentele…
Vívíań, iti multumesc pentru #Fermã. Te ❤️”, a scris actorul pe contul său oficial de Facebook.

De ce a plecat George Burcea de la „Ferma”
De ce a plecat George Burcea de la „Ferma”

Cu toată că George Burcea a părăsit competiția, ea rămâne să lupte pentru marele premiu. Cu toate acestea, atmosfera din casă este una foarte încărcată după ce Ana Maria Ababei a câștigat duelul și a devenit fermier șef. I-a pus servitori pe Gabriel Toader și Elena Chiriac.

În ediția de diseară, lucrurile nu vor fi pe roze. După o trezire bruscă la realitate, Viviana va declara că are nevoie de puțin timp pentru a-și reveni din șoc: „Am dormit pe paie în amintirea lui George”.

Concurenții vor avea parte de o probă surprinzătoare: vor trebui să-și confecționeze haine din ceea ce găsesc în Ferma! Așa că vor trebui să demonstreze că nu doar muncesc cu ceea ce au la îndemână, ci se descurcă să și confecțio neze cele mai provocatoare outfit-uri.

Cui îi va spune Anna Lesko „ești comestibil în momentul de față”? Vom afla diseară, de la 22.30, pe PRO TV.

Ana Maria Ababei a fost ales fermier sef in aceasta saptamana
Ana Maria Ababei a fost ales fermier sef in aceasta saptamana

Cine este în centrul conflictelor de la „Ferma”

Nu scăpăm de conflicte nici astăzi. Gabriel Toader este, din nou, în centrul atenției! Muncitor și dornic să demonstreze că-și merită locul în competiție, acesta va încerca să sublinieze faptul că Elena, cealaltă servitoare a săptămânii, nu-și face deloc treaba și profită de ajutorul celorlalți colegi!

Rămâne de văzut dacă Gabi Toader va reuși să schimbe părerea fermierului șef și să scape de un nou duel. Tot astăzi, concurenții vor avea parte de cel mai așteptat duel: cel pentru mâncare!

Recompensele puse în joc vor scoate la iveală spiritul luptător din fiecare fermier…mai ales ca urmare a foamei pe care aceștia o resimt în ultimele zile:

„Simt o bucurie și o plăcere când am o probă solicitantă”, va declara Andrei Stoica la finalul acesteia.

Ce preparate vor reuși să câștige, descoperim diseară, de la 22:30, la „Ferma”, numai pe PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe