George Burcea, mesaj emoționant după plecarea din „Ferma”. Ce a spus cu ochii în lacrimi

Andreea Bisinicu 28.10.2020, 10:36
George Burcea, mesaj emoționant după plecarea din „Ferma”. Ce a spus cu ochii în lacrimi

George Burcea, mesaj emoționant după plecarea din „Ferma”. Ce a spus cu ochii în lacrimi. Când au citit postarea, admiratorilor nu le-a venit să creadă. A recunoscut, în sfârșit.

George Burcea, declarație de dragoste pentru iubita lui, Viviana Sposub

A fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Ferma”. S-a luptat, s-a distrat și s-a îndrăgostit. Da, exact cum ai auzit.

Fostul soț al Andreei Bălan și-a găsit dragostea în persoanei Vivianei Sposub. Actorul și frumoasa asistentă TV s-au îndrăgostit în cadrul competiției și formează, acum, cel mai mediatizat cuplu din showbizul românesc.

Marți, 27 octombrie, George Burcea a postat, pe contul său de Facebook, mesajul pe care toată România îl aștepta!

Chiar dacă cei doi îndrăgostiți nu își mai feresc relația de ochii lumii, aceasta este pentru prima dată când unul dintre ei face o declarație de iubire. Simpaticul actor și-a exprimat sentimentele față de frumoasa lui iubită, în public.

Ce declaratie de dragoste i-a facut George Burcea iubitei sale, Viviana Sposub
Ce declaratie de dragoste i-a facut George Burcea iubitei sale, Viviana Sposub

„Pentru mine Ferma a ajuns la final… Colegi, va multumesc pentru toate momentele…
Vívíań, iti multumesc pentru #Fermã. Te ❤️

George Burcea, mesaj emoționant după plecarea din „Ferma”

Recent, George Burcea a postat pe contul său oficial de Facebook un mesaj emoționant, la ieșirea sa din competiția de la PRO TV. Actorul le-a celor din echipa de producție a showului „Ferma” și, binențeles, fanilor săi pentru faptul că mereu l-au sprijinit.

George Burcea a iesit din competitia Ferma, de pe PRO TV
George Burcea a iesit din competitia Ferma, de pe PRO TV

„Pentru mine arena s-a închis. Ultimul zâmbet. Ultima lacrimă. Ultima bătălie…chiar dacă a fost una cu propriul suflet.. Acesta am fost eu…cu bune si cu rele. Dacă v-am supărat, iertați-mă. Dacă v-am iubit, iubiți-mă. Mulțumesc și tuturor oamenilor care au stat după noi 24/24 h”, a scris actorul pe contul de socializare.

Cum a cucerit-o George Burcea pe Viviana Sposub

Viviana Sposub, dezvăluiri în premieră despre relația cu George Burcea. Întrebată ce anume iubește cel mai mult la partenerul ei de viață, vedeta a mărturisit cum i-a furat George Burcea inima.

„Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția… Toată lumea a putut să vadă în Fermă cum e Viviana atunci când este îndrăgostită. Sunt o fată sinceră, naturală și fac mereu ceea ce simt, nu îmi pun opreliști. Îmi arăt afecțiunea și mă bucur de reciprocitate. Eu sunt o persoană mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, îmi place să râd foarte mult. Așa că îmi plac mult oamenii care aduc veselia în viața mea. Dacă se întâmplă să fie și bărbat, atunci e și mai bine!”, a dezvăluit Viviana.

Focoasa brunetă spune că, în curând, va merge la Botoșani, să-i cunoască pe părinții iubitului ei.

Urmăriți Impact.ro și pe