Sora Vivianei Sposub atrage toate privirile. Bianca are 30 de ani

Ana Anitoiu 22.10.2020, 09:50

Sora Vivianei Sposub atrage toate privirile, la vârsta de 30 de ani. Bianca este la fel de frumoasă ca vedeta de la Pro TV, dar are o ocupație cu totul diferită.

Cum arată sora Vivianei Sposub și cu ce se ocupă

La vârsta de 30 de ani, sora Vivianei Sposub este splendidă și seamănă mult cu vedeta, deși între ele este o diferență de aproximativ șapte ani.

Viviana Sposub s-a remarcat în televiziune, la ”Vorbește lumea” și la ”Ferma. Orășeni versus săteni”, unde a început o relație cu George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan. Însă, sora ei are un cu totul alt drum în viață.

Mai exact, Bianca Sposub a studiat informatică, iar în prezent locuiește în Iași și lucrează în domeniul IT. Ea a avut o pariție la ”Vorbește lumea”, alături de mama ei, de ziua Vivianei.

Sora Vivianei Sposub atrage toate privirile. Bianca are 30 de ani
Sora Vivianei Sposub atrage toate privirile. Bianca are 30 de ani

Cum se înțelege Viviana Sposub cu sora ei

Viviana Sposub a povestit că are o relație specială cu sora ei mai mare, deși se văd foarte rar, deoarece distanța dintre ele este destul de mare.

„Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie specială, dar din păcate de vedem foarte rar. Înainte eram nedespărţite, ieşeam foarte des la petreceri, în oraş sau la evenimente. Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am şi eu vacanţe, însă distanţa îşi spune cuvântul.”, a spus Viviana Sposub.

Vedeta de la Pro TV a mai spus că este recunoscătoare să aibă o asemenea soră și că, orice s-ar întâmpla, ele vor rămâne întotdeauna cele mai bune prietene.

„Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că am o asemenea soră şi că mă pot bucura alături de ea de nişte momente minunate. Noi nu prea ne spunem una celeilalte lucruri profunde şi chiar ne certăm destul de des, dar orice ar fi, suntem şi vom fi cele mai bune prietene. Bianca, te iubesc enorm de mult”, a mai spus Viviana Sposub.

Recent, Viviana Sposub și George Burcea au făcut dezvăluiri despre relația lor, după ce au fost amândoi diagnosticați cu COVID-19.

”Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a declarat George Burcea. ”Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”, a spus și Viviana Sposub.

”Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”, a mai spus George Burcea.”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.”, a adăugat Viviana Sposub.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...