Viviana Sposub, însărcinată? Iubita lui George Burcea s-a dat de gol. “Vreau cinci copii”

Iancu Andreea 18.02.2021, 16:52

Ar putea fi Viviana Sposub însărcinată? Frumoasa iubită a lui George Burcea a vorbit deschis despre mai multe aspecte intime din relația sa, dar și despre posibilitatea de a deveni mamă, în emisiunea “Vorbește lumea”, de la PRO TV. În mod neașteptat, frumoasa brunetă a dezvăluit detalii picante din dormitorul pe care îl împarte cu iubitul său.

Este sau nu, Viviana Sposub însărcinată? Ce a declarat vedeta despre relația cu George Burcea

Fosta asistentă TV a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa alături de George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Deși gurile rele au avut mereu ceva de comentat față de relația lor de cuplu, cei doi par să se înțeleagă de minune. Ba mai mult, frumoasa brunetă radiază de fericire și se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Dragostea este cea care primează în cadrul cuplului format de Viviana Sposub și George Burcea, iar acesta este și motivul pentru care fanii se întreabă dacă bruneta ar putea fi însărcinată. Mai cu seamă că vedeta a dezvăluit că relațiile intime sunt la ordinea zilei, chiar de mai multe ori pe zi. Detaliile picante din dormitor au fost mărturisite de către Viviana, în emisiune.

Dragoste dimineața, la amiază și seara, și mai fac și sport, așa mă mențin frumoasă. Viață bună. Vreau cinci copii. Nu sunt însărcinată, de fapt, nu m-am controlat!, a declarat Viviana Sposub în emisiunea de la Pro TV.

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu extrem de sudat
Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu extrem de sudat

Ce spune Viviana despre o nouă etapă în relația cu George

S-au văzut, s-au plăcut și au rămas împreună. Viviana Sposub și George Burcea s-au lăsat purtați de fluturii dragostei în cadrul emisiunii Ferma, unde au participat drept concurenți. Relația dintre ei a evoluat perfect natural, devenind inițial foarte buni prieteni și apoi iubiți. Sentimentele s-au intensificat cu timpul, iar acum trăiesc o poveste frumoasă de dragoste.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu, spunea George Burcea la începutul relației.

Și pentru că lucrurile par să funcționeze de minune între cei doi, mulți se gândesc să cele două vedete ar putea să treacă la următoarea etapă a relației și anume la căsnicie. În cadrul aceluiași interviu, Viviana a adus în discuție faptul că ia în considerare ca George să fie cel căruia îi jură iubire eternă.

Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață”, când am spus asta mă refeream la Natanticu, în emisiunea Pe bune. A fost o experiență foarte frumoasă. A fost filmată de mult, înainte de pandemie și eram într o altă perioadă a vieții mele, treceam printr-o despărțire. În contextul actual, pot spune că am ales bărbatul ideal a doua oară în viață (n.red. cu referire la George Burcea). Dumnezeu știe dacă va fi și pentru ultima dată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI