Virgil Ianțu, adevărul despre cearta cu Ștefan Bănică Jr. Nu și-au mai vorbit: „Orgolii stupide”

Stan Filon 10.05.2023, 19:21

Virgil Ianțu a spus adevărul despre cearta cu Ștefan Bănică Jr.! Cei doi nu și-au mai vorbit ani de zile, deși erau prieteni la cataramă. recent, Virgil Ianțu a participat la un podcast în care a vorbit despre acea perioadă, dar a spus și în ce relație este acum cu Ștefan Bănică.

Virgil Ianțu, adevărul despre cearta cu Ștefan Bănică Jr.

Puțini oameni știu, dar Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. au fost foarte buni prieteni. Ba, mai mult, cei doi au pus bazele unei trupe care se numea The Fifties, iar Bănică a fost cel care i-a dat numele de scenă lui Ianțu, deoarece în buletin îl cheamă …Gătăianțu. Succesul a venit imediat, însă relația dintre cei doi s-a rupt fulgerător și nici până în ziua de azi nu se știe exact de ce nu și-au mai vorbit.

Invitat la podcastul lui Jorge, Virgil Ianțu a vorbit despre acea perioadă și despre motivul scandalului dintre ei doi. A recunoscut că i-a fost foarte greu atunci când nu mai vorbea cu Ștefan Bănică, mai ales că au fost și colegi pe scenă. jucau în aceeași piesă de teatru, însă se comportau ca niște străini, deși au fost prieteni la cataramă. Jorge l-a întrebat acum dacă mai vorbește cu Ștefan Bănică Jr.

Virgil Iantu, adevarul despre cearta cu Stefan Banica Jr.
Virgil Iantu, adevarul despre cearta cu Stefan Banica Jr.

„Nu îmi place să am pe suflet asta”

„Da sigur, cum, Doamne iartă-mă! (n.r. vorbesc) A fost o etapă…practic nu ne-am luat de la nimic. Au fost niște declarații în presă și a lui, și a mea. Au fost niște orgolii stupide atunci din partea amândurora. Și bine că a trecut. Ne-am întâlnit la un moment dat la evenimentul unui prieten, ceva, un botez și am stat de vorbă”, a povestit Virgil Ianțu în cadrul podcast-ului găzduit de Jorge pe YouTube.

Mai mult, întrebat cine a greșit, Virgil Ianțu a recunoscut că ambii au avut partea lor de vină. Cu toate acestea, a spus că era o mare greșeală să nu-și repare prietenia.

„Probabil că amândoi. Și nu a mai contat…a trecut, eram totuși de atâția ani împreună. Era o prostie să stăm așa ca fraierii supărați, și mie nu îmi place să rămân cu o încărcătură negativă nicicum. Prefer să renunț eu și să las de la mine, dar să nu rămân cu o supărare cu cineva. Nu îmi place să am pe suflet asta”, a continuat Virgil Ianțu povestirile despre conflictul dintre el și fostul coleg de trupă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...