Cum a ajuns Andra să cânte în avionul București-Cluj. Virgil Ianțu era și el prezent

Anca Manolica 23.12.2022, 14:00
Cum a ajuns Andra să cânte în avionul București-Cluj. Virgil Ianțu era și el prezent

Andra a devenit virală pe rețelele sociale după ce a postat un clip neașteptat, în care cântă chiar în cabina unei aeronave, la înălțime. Pasagerii care circulau pe ruta București-Cluj s-au distrat de minune alături de celebra cântăreață. Alături de ea era întreaga familie, care s-a alăturat găștii.

Andra a făcut spectacol în avionul București-Cluj

Joi, 22 decembrie, cu doar câteva zile înainte de sărbători, îndrăgita artistă s-a îmbarcat în avion la București, cu destinația Cluj. Acea a avut și familia alături de ea, Cătălin Măruță, soțul, și David și Eva, copiii lor, însoțind-o la concertul care va avea loc vineri, 23 decembrie.

Și după cum bine știm, Andra face spectacol oriunde s-ar afla! Chiar și în zbor! Cântăreața a reușit să încingă atmosfera chiar și într-un avion, la înălțime. Aceasta a făcut show în fața a peste 100 de pasageri ai zborului București-Cluj.

Ba mai mult, i-a provocat și pe cei ce se aflau în avion să cânte, iar aceștia au răspuns încântați la provocare. Andra i-a luat locul stewardesei la stație a intonat versurile melodiei „Say Jesus”, alături de toți pasagerii, printre care și Virgil Ianțu. Și copiii ei s-au distrat și au cântat cu toată lumea.

Andra a făcut spectacol în avionul București-Cluj
Andra a făcut spectacol în avionul București-Cluj

Clipul face senzație pe internet

Clipul video postat de soția lui Măruță adunat peste 20.000 de aprecieri în doar 10 ore de la postare. După cum am menționat anterior, în imagini poate fi văzut și Virgil Ianțu, care mergea și el la Cluj. Prezentatorul emisiunii „Câștigă România” de la TVR 1 nu cântă, dar pare încântat de spectacol.

„Say Jesus” – așa cum nu a mai fost cântat până acum: la înălțime”, a scris Andra în descrierea videoclipului postat pe Instagram, care face senzație în mediul online.

Desigur, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„Andra, avea întârziere cumva avionul și făcuși divertisment, este ??? Că și eu am început să cânt de nervi după 4 ore întârziere, la naiba!”, a făcut haz de necaz un fan.

„Nu cred!!! Cât de tare!!! Cel mai cool zbooor!!!”

„Cât de cool! Cu siguranță a fost un zbor memorabil pentru pasageri!”

„Ești superbă!”, au scris cei care o îndrăgesc.

Citește și: Andra, mărturisiri surprinzătoare după 14 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță: „Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...