Vești de ultimă oră despre Monica Tatoiu. S-a întâmplat în SUA, primele declarații

Andra Daoud 20.09.2022, 12:30
Vești de ultimă oră despre Monica Tatoiu. S-a întâmplat în SUA, primele declarații

Monica Tatoiu a avut parte de momente de coșmar recent, în SUA. Ceea ce trebuia să fie o vacanță reușită s-a transformat rapid într-o situație extrem de stresantă pentru aceasta, chiar de când a pus piciorul pe tărâm american. Vedeta s-a arătat revoltată de situația care i-a stricat începutul de concediu și a povestit totul.

Ce a pățit Monica Tatoiu în SUA

Monica Tatoiu se află în prezent peste Ocean, unde ar fi trebuit să aibă parte de liniște și relaxare. Planul de acasă nu s-a potrivit însă cu cel de acolo, iar Monica Tatoiu a avut parte de un început de concediu de coșmar, din cauza unor probleme pe aeroport. La aterizarea în Statele Unite, vedeta și-a dat seama că bagajele sale nu au ajuns odată cu ea, fiind pierdute undeva în Olanda. Coșmarul a durat două zile, după care Monica Tatoiu și-a recuperat bagajele, însă situația a revoltat-o peste măsură.

„Să ajungi în Statele Unite fără să ai posibilitatea să contactezi pe cineva și să nu-ți vină bagajele și să vii singur este groaznic. De-abia după două zile au venit bagajele, am avut noroc că aveau o culoare specială și bandă portocalie pentru a putea fi identificate în sutele de bagaje pierdute pe aeroportul din Amsterdam.

Nu m-am așteptat ca în secolul 21, super informatizat, să nu ai posibilitatea să vorbești cu o persoană fizică în condițiile în care roboții erau dați peste cap. Ca să știm ce ne așteaptă, dacă în anii care vin ne lăsăm pe mâna roboților. Dacă se întrerupe și curentul electric… ăia suntem”, a declarat, Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Vesti de ultima ora despre Monica Tatoiu. S-a intamplat in SUA, primele declaratii
Monica Tatoiu si-a pierdut bagajele in SUA

Monica Tatoiu, mărturisiri sincere din viața de cuplu

Monica Tatoiu este împreună cu soțul ei de aproape 40 de ani și a mărturisit, la un moment dat, că înainte de a-l cunoaște pe el a mai avut derapaje în viața de cuplu. Vedeta a povestit, la un moment dat, că și-a înșelat unul dintre foștii iubiți, iar acesta a prins-o în fapt.

„Sunt cu Victor din 2 ianuarie 1983. Nu m-am mai uitat… nu, mint! După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat. Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. M-a prins unul… iubitul înainte de primul soț, logondicul meu. Veneam în București la teatru și m-am întâlnit cu foști colegi. Mi-a plăcut mie unul… în tinerețe nu mi-am refuzat nimic.

Acum poți să mă bagi în cușcă și cu Alain Delon că nu mă interesează. Am trăit când a trebuit. Eu am comportament de bărbat, ca și relația între sexe. Mi-a plăcut mie unul, amor nebun, teatru… Și să plec la gară, să mă duc la Timișoara. Cu cine mă întâlnesc în gară? Cu iubitul meu. Aveam 22 de ani. I-am spus să spună că e verișorul meu. M-a iubit foarte mult. Toți bărbații din viața mea m-au iubit foarte mult.”, a povestit Monica Tatoiu, în cadrul emisiunii Detectorul de minciuni.

 

Urmăriți Impact.ro și pe