Vestea care l-a întristat profund pe nea Mărin. Ce se întâmplă cu emisiunea de pe Antena 1: „Am presimţit”

Iancu Andreea 02.02.2022, 14:26
Vestea care l-a întristat profund pe nea Mărin. Ce se întâmplă cu emisiunea de pe Antena 1: „Am presimţit”

Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, Nea Mărin, îi bucură pe telespectatori cu periplul său prin România, în sezonul recent al emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Vedeta însă a avut parte de o veste neașteptată în cadrul show-ului, care l-a întristat extrem de mult. Nea Mărin a dezvăluit tuturor ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea pe care o prezintă.

Nea Mărin, întristat de o veste neașteptată despre emisiunea de la Antena 1

Are fani în toate părțile țării și este iubit de toată lumea, în ciuda faptului că este adesea un om extrem de riguros în unele cazuri. Vedeta obișnuiește să pună la încercare vedetele de la noi, pe care le supune unor probe inedite. Totuși, în ediția recentă a show-ului „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, Nea Mărin a primit un mesaj neașteptat, care dezvăluie ce urmează să se întâmple cu emisiunea.

Prezentatorul a făcut o călătorie spectaculoasă prin România în acest sezon al producției de la Antena 1, alături de el fiind numeroase vedete din showbizul autohton. Telespectatorii l-au cunoscut în numeroase ipostaze și l-au apreciat pe parcursul emisiunilor. De aceea, nimeni nu s-ar fi așteptat ca gazda show-ului să primească o astfel de veste în timpul filmărilor.

„A primit ceva rău”

Nea Mărin ar fi trebuit să ia micul dejun alături de toate vedete care participă la ediția filmată la malul mării, însă întâlnirea de la masă a luat o altă turnură. Prezentatorul a primit mâncarea, însă ospătarul i-a lăsat și o scrisoare. Cu plicul în mână, Nea Mărin a părut că știe deja despre ce veste va fi vorba, de vreme ce a apărut vizibil emoționat. Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu și Răzvan Babană, o parte dintre vedetele concurente, au încercat să afle despre ce este vorba.

„Zi, bre, cu voce tare, ce ai pățit, ce s-a întâmplat. A primit ceva rău. Dacă nu mai vorbește, e de rău. Dar zi, bre, cu voce tare, că ne bagi în sperieți!”, au remarcat Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Nea Mărin, întristat profund de o veste despre emisiunea de pe Antena 1
Nea Mărin a primit o veste care l-a întristat

Vestea primită de Nea Mărin în timpul emisiunii „Poftiți pe la noi”

După ce a citit cu multă atenție fiecare rând al scrisorii, Nea Mărin le-a dat vestea vedetelor. „Poftiți pe la noi” se încheie, fiind vorba despre ultima zi și ultima ediție a emisiunii. În plus, prezentatorul le-a menționat celor prezenți că proiectul va avea nevoie de sprijinul lor pentru că bugetul emisiunii a ajuns la capăt.

„Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat. Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, a spus Nea Mărin.

El i-a îndemnat pe toți să se bucure de această experiență, de vreme ce ea va fi și ultima.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...