Veste mare pentru Simona Halep. Ce s-a întâmplat la hotelul ei de pe litoral chiar în acest weekend (Exclusiv foto)

Andrei Cezar, Ana Ionescu 28.07.2021, 15:01

Accidentată la turneul de la Roma din mai, unde a suferit o dublă ruptură musculară și absentă de la două dintre turneele sale favorite de Grand Slam pe fondul aceleiași accidentări – Roland Garros și Wimbledon – Simona Halep nu traversează un moment prea bun în carieră. Din cauza situației medicale și a absențelor de la competiții, jucătoarea de tenis a căzut în clasamentul WTA nu mai puțin de 7 poziții, ajungând pe locul 10.

Însă chiar dacă pierde pe o parte, Simona Halep câștigă pe alta. În afaceri, sportiva stă foarte bine. Hotelul pe care îl deține în Mamaia Nord se bucură de o popularitate deosebită, iar acest lucru se vede în gradul de ocupare a camerelor. În acest moment nu mai este disponibilă niciuna.

Hotelul Simonei Halep de pe Litoral, plin de turiști

Așa cum se știe deja, Simona Halep a investit o parte din banii câștigați din tenis în afeceri imobiliare. Cea mai recentă investiție este hotelul pe care sportiva l-a ridicat în Mamaia Nord, aproape de cluburile de fițe de pe Litoral.

Complexul dispune de apartamente de lux de 2 camere și studiouri, iar o parte dintre ele au și vedere spre mare, așa cum se arată și în descrierea de pe pagina de interenet a hotelului.

Prețurile de cazare sunt destul de piperate. Spre exemplu, pentru un weekend în plin sezon, turiștii ar trebui să plătească, pentru un studio, 1.500 de lei. Însă este foarte posibil ca de la 1 august costurile de cazare să crească și mai mult.

Cu toate acestea, oamenii veniți pe Litoral au optat în număr foarte mare pentru camerele puse la dispoziție în hotelul Simonei Halep. Potrivit jurnaliștilor de la Playsport.ro, toate spațiile de cazare de care dispune unitatea hotelieră au fost ocupate.

Hotelul Simonei Halep din Mamaia, plin de turisti
Hotelul Simonei Halep din Mamaia, plin de turisti

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc de nuntă

Chiar dacă s-a speculat intens în spațiul public cu privire la o eventuală nuntă organizată de Simona Help și Toni Iuruc la sfârșitul săptămânii trecute, realitatea a fost cu totul alta. În imaginile cu petrecerea de la vila din Izvorani nu a fost surpinsă nici cununia civilă și nici nunta celor doi îndrăgostiți, ci evenimentul care a marcat logodna lor.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. imona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna, a declarat Stere Halep, tatăl sportivei, pentru Click.

Urmăriți Impact.ro și pe