Câţi bani ia Simona Halep pentru un weekend de cazare în unul dintre apartamentele sale din Mamaia. Ce primeşti în schimb

Andrei Cezar 13.07.2021, 17:01
Câţi bani ia Simona Halep pentru un weekend de cazare în unul dintre apartamentele sale din Mamaia. Ce primeşti în schimb

Chiar dacă accidentările o țin departe de terenul de tenis, Simona Halep nu-și face griji în privința veniturilor. În afară de sportul pe care îl practică la cel mai înalt nivel, jucătoarea a intrat puternic și în domeniul afacerilor. Originară din Constanța, Halep a investit sume considerabile într-un complex imobiliar la malul mării. Iată cât poți plăti pentru un weekend de cazare la Mamaia, într-unul dintre apartamentele sale.

Cât costă un weekend de cazare în apartamentele Simonei Halep din Mamaia

Simona Halep a investit o parte din câștigurile din tenis într-un complex rezidențial din Mamaia. Apartamentele au fost finalizate în 2021 și propun clienților condiții de lux, așa cum se arată și în descrierea lor. Imobilele se află în zona Mamaia Nord, aproape de cluburile Nuba, Fratelli și Loft.

Complexul dispune de apartamente ”luxury” de 2 camere și studiouri, iar o parte dintre ele au vedere spre mare.

Pentru un weekend de cazare, în plin sezon, într-unul dintre studiourile construite de Simona Halep și familia sa, un cuplu ar trebui să scoată din buzunar 1.500 de lei, potrivit playsport.ro. Însă trebuie menționat faptul că prețurile variază în funcție de perioada în care se fac rezervările.

Spre sfârșitul sezonului, prețul pentru 3 nopți de cazare, în același apartament scade cu mai bine de o treime, ajungând să coste 975 de lei.

Aceasta nu este singura investiție a marii campioane în România. Pe lângă complexul Lotus, din Mamaia Nord, Simona Halep a cumpărat mai multe proprietăți în diferite zone din țară. Prima sa investiție imobiliară a fost în Poiana Brașov, acolo unde a achiziționat Pensiunea Drachenhaus, o unitate de 4 stele și 24 de spații de cazare. Ca parte a aceluiaşi pachet de 2 milioane de euro, Halep a cumpărat şi hotelul Drachenhaus din Braşov, în centrul istoric al oraşului, scrie adevarul.ro.

Cat costa cazarea in apartamentele Simonei Halep din Mamaia
Cat costa cazarea in apartamentele Simonei Halep din Mamaia

Simona Halep și Toni Iuruc s-au mutat într-o vilă din Primăverii

De curând, emblematica jucătoare de tenis a României a mai achiziționat un teren de dimensiuni considerabile pe malul lacului Snagov.

Simona Halep și logodnicul ei, Toni Iuruc s-au mutat recent într-o vilă din cel mai exclusivist cartier al Capitalei, Primăverii.

Sportiva se află acum în perioada de recuperare, după accidentarea suferită pe 12 mai la turneul de la Roma. Dubla ruptură musculară a ținut-o în afara terenului de tenis, ea nemaiputând participa nici la turneele de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon. 

Din nefericire, pe fondul aceleiași accidentări, Simona Halep a anunțat că nu va participa nici la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Urmăriți Impact.ro și pe