Veste genială pentru românce. A apărut „rochia de mireasă cu garanție pentru pandemie”. Cum funcționează acest program

Aurora Popa 12.04.2021, 10:37
Veste genială pentru românce. A apărut „rochia de mireasă cu garanție pentru pandemie”. Cum funcționează acest program

Rochia de mireasă cu garanție pentru pandemie. In contextul pandemic dificil, un salon de rochii de mireasa din Iași sare în sprijinul tinerelor care și-au planificat o nuntă în viitorul apropiat. „Rochie de mireasă cu garanție pentru pandemie” s-a lansat în premieră la Iași. Dacă evenimentul nu se va ține din cauza restricțiilor, viitoarea mireasă poate sa înapoieze rochia și să primească banii înapoi.

A apărut „rochia de mireasă cu garanție pentru pandemie”

Îți recomand foarte mult să mergi pe varianta de corset pentru că îți accentuează foarte bine talia, iar dacă vrei să ai mâinle acoperite poți merge și pe varianta aceasta. Mai ales că este în august, îi spune Georgiana Iacob unei viitoare mirese.

„Accesoriul” de pandemie vine atașat contractului de achiziție și ofera garanția recuperarii banilor pentru achiziționarea unei rochii de mireasă. Georgiana Iacob s-a gândit la toate aceste lucruri pentru a aduce din nou zâmbetul pe buzele femeilor care nu au certitudinea desfășurării celui mai frumos eveniment din viață.

A fost cu pandemia și am amânat-o pentru că am văzut că s-au închis toate și nu am mai continuat, am zis că încercăm la anul, sperăm ca anul acesta să fie mai bine, spune Larisa Ignat, viitoare mireasă.

Sute de mirese indecise au trecut pragul salonului în ultimul an. Voiau rochie, dar nu aveau certitudinea că vor purta îmbrăcămintea prea curînd din cauza pandemiei de coronavirus.

Rochia de mireasa cu garantie pentru pandemie
Rochie de mireasa

Au venit foarte multe mirese în salonul nostru la probe și deși știau ce modele doresc, nu erau sigure dacă să achiziționeze sau nu rochia visată pentru că nu știu dacă să meargă sau nu mai departe cu pregătirile. Am decis să scot acest ceritficat de garanție pentru pandemie, unic pe piață pentru a le lua acest stres. Rochia trebuie returnată, se păstrează la noi, primește bănuții instant jumătate din sumă, iar restul în momentul în care se vinde produsul lor, a declarat Georgiana Iacob, manager salon rochii de mireasă.

Georgiana Iacob desenează modele și le trimite catre designer pentru a le transforma în adevărate creații vestimentare. În acest mod continua business-ul familiei care este pe piață, de peste 60 de ani, pasiunea fiind moștenită de la bunici si transmisă copiilor de catre părinți. Georgiana este pasionată de rochii pentru mirese de la vârsta de 16 ani.

Am patru ani de când am afacerea mea, însă lucrez în acest domeniu de 18 ani. În fiecare vară eram pe lângă părinți și îi ajutam și este un domeniu la care nu aș renunța sub nicio formă, mai spune Georgiana.

Viitoarele mirese primesc cu bucurie vestea că anularea nunții nu le lasă fără bani în buzunare. De când a dat anuțul că rochia poate fi returnată în cazul în care evenimentul nu va mai avea loc, a adunat deja 15 cliente, iar alte câteva solicitări sunt în așteptare.

Urmăriți Impact.ro și pe