EXCLUSIV

Cum s-au îmbogăţit Marian Vanghelie și Oana Mizil în pandemie. Acum, vor să își extindă afacerile

Oana Pascaru 10.04.2021, 15:04

Oana Mizil are fler și în afaceri, astfel că, la vreme de pandemie, ea și partenerul de viață, Marian Vanghelie, nu duc nicidecum grija zilei de mâine, pe plan financiar. Cofetăria lor înregistrează mari comenzi, astfel că celebrii soți își vor extinde afacerea cu dulciuri, urmând a deschide alte două sedii, tot în București: ” Eu și soțul meu am fost mulțumiți, așa că a venit imediat ideea unei extinderi”, ne-a spus Oana Mizil, în interviul pentru impact.ro.

Oana și Marian și-au propus o extindere a afacerii

Oana Mizil și-a încercat norocul în lumea modei, având un atelier de creație, dar și în alimentație, după o carieră de succes în politică. Strădaniile ei au fost încununtate de succes, reușind să înregistreze un profit frumușel, din prăjiturile și torturile vândute la cofetăria familiei, Cadé, cu sediul pe Calea Victoriei. Nici pandemia de coronavirus nu le-a stricat socotelile, dimpotrivă, Oana și Marian și-au propus o extindere a afacerii cu dulciuri. Contactată de reporterii Impact.ro, Oana Mizil ne-a spus:

”Cofetăria de pe Calea Victoriei a mers chiar foarte bine, având în vedere perioada asta dificilă. Nu a fost afectată în niciun fel, am avut clienți. Așa că ne-am gândit ca, în perioada următoare, să mai deschidem încă două cofetării, dintre care una să fie chiar pe 1 Mai. Atât eu cât și soțul meu am fost mulțumiți de cum a mers, așa că a venit imediat ideea unei extinderi”, ne-a spus Oana Mizil, care produce, în laboratorul propriu de cofetărie, și bomboane și torturi, pentru orice tip de evenimente.

Cum s-au îmbogăţit Marian Vanghelie și Oana Mizil în pandemie. Acum, vor să își extindă afacerile
Cum s-au îmbogăţit Marian Vanghelie și Oana Mizil în pandemie. Acum, vor să își extindă afacerile

Marian Vanghelie va fi răsfățat de Oana Mizil cu bunătăți, de Paști

Pentru că se apropie Sărbătorile Pascale, Oana Mizil ne-a dezvăluit ce bunătăți vor avea pe masă:

“M-am gândit și la anumite bucate speciale pe care să le fac și să le pun pe masă atunci când voi ciocni un ou roșu cu fetița sau cu soțul meu, în prima zi de Paști. Prin urmare, o să fac o coroană din coaste de miel, stufat, ciorbă de miel cu tarhon, drob de miel, toată mâncarea o să fie făcută din miel. Așa fac eu de Paști, tot timpul. Sperăm să ne lase să putem merge la Biserică, cu toții, de Paști, așa cum a fost și în ceilalți ani. Noi suntem o familie credincioasă și vrem să mergem la Înviere”, ni s-a mai confesat Oana Mizil, pentru Impact.ro.

Oana și Marian sunt topiți după fiica lor, Maria: ”Este un copil bun și frumos”

Oana Mizil și Marian Vanghelie formează un cuplu de mai bine de nouă ani și se înțeleg de minune. În plus, fiica lor, Maria, este marea lor bucurie, despre care Oana ne-a povestit la superlativ:

“Suntem tare mândri de Maria, e foarte ambițioasă de mică, face sport, știe să meargă cu rolele, se dă cu schiurile, este sociabilă cu alți copii. Este un copil bun și frumos”, ne-a declarat Oana Mizil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI