Vedeta uriaşă care va avea un meniu cu numele ei la McDonalds. Ce produse va conţine

Beatrice Dumitru 12.11.2021, 11:24
Vedeta uriaşă care va avea un meniu cu numele ei la McDonalds. Ce produse va conţine

O artistă celebră va avea un meniu la McDonalds care îi va purta numele. Fast Food-ul nu se află la prima colaborare cu o vedetă de calibru. În ultimul an și jumătate, meniurile cu numele celebrităților s-au bucurat de un mare succes.

„Dorința mea de Crăciun a fost îndeplinită”

Într-un clip lansat pe YouTube, celebra cântăreață își invită fanii să încerce meniul care îi va purta numele și care va fi lansat luna viitoare. „Dorința mea de Crăciun a fost îndeplinită: propriul meniu în unul dintre restaurantele mele favorite”. Acesta este anunțul făcut de Mariah Carey, supranumită regina Crăciunului, despre meniul „botezat” după numele său.

Vedeta uriaşă care va avea un meniu cu numele ei la McDonalds. Ce produse va conţine
Mariah Carey va avea meniu cu numele ei.

Fast Food-ul propune „Mariah Menu”, începând cu data de 13 decembrie și până în Ajunul Crăciunului, perioadă în care McDonalds oferă un articol gratuit din meniu în fiecare zi, potrivit CNN. Cei care vor să încerce trebuie să facă o achiziție de un dolar, pe aplicația McDonalds.

„Unele dintre amintirile mele preferate cu copiii mei sunt excursiile noastre în familie la McDonald’s și, desigur, fiecare dintre noi are comanda noastră. Al meu este cheeseburger-ul și îl primesc cu murături suplimentare”, a spus Mariah Carey.

Alți artiști celebri au colaborat cu McDonalds

Gama „Mariah Menu” variază de la Big Mac pe 13 decembrie, clătite pe 18 decembrie și prăjituri cu ciocolată în Ajunul Crăciunului. McDonalds nu este la prima colaborare cu celebrități. În ultimul an și jumătate a avut campanii în care au fost implicați cântăreții BTS, Saweetie, Travis Scott și J Balvin.

Reprezentanții McDonalds au declarat că au ales colaborarea cu Mariah Carey deoarece evenimentul care se întinde pe o durată de 11 zile este „mai mult decât o masă, este un meniu întreg, potrivit pentru una dintre cele mai bine vândute artiste din toate timpurile”.

Mariah Carey este una  dintre cele bune voci din lume. În anul 2000, la World Music Awards, ea a fost numită cea mai bună artistă pop a mileniului, după Michael Jackson și Justin Timberlake. Mariah Carey a câștigat de-a lungul carierei, printre alte distincții, cinci Premii Grammy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...