Legătura nebănuită dintre Alexandra Stan și Mariah Carey. Dezvăluirea făcută de româncă înainte de petrecerea de nuntă

Iancu Andreea, Dragos Ștefănescu 20.07.2021, 21:01

Alexandra Stan a luat prin surprindere pe toată lumea cu decizia de a se căsători în secret. După ce a spus „DA” în fața ofițerului de Stare Civilă, acum artista și soțul său se pregătesc de o petrecere de pomină, la care totul va fi minuțios aranjat și organizat, astfel încât cântăreața și partenerul său de viață să se bucure de un moment cu adevărat unic. Pentru că pregătirile sunt în toi, Alexandra Stan a vorbit recent despre rochia de mireasă dar și despre legătura nebănuită dintre ea și Mariah Carey. Se pare că artista are planuri mari pentru petrecerea de nuntă.

Care este legătura nebănuită dintre Alexandra Stan și Mariah Carey. Ce planuri are artista înainte de petrecerea de nuntă

După ce au organizat cununia civilă pe data de 24 aprilie, la Câmpulung, orașul natal al lui Emanuel, proaspătul soț al Alexandrei, mirii se pregătesc acum de marea petrecere de nuntă. Și pentru că orice femeie își dorește ca lucrurile să fie impecabile în ziua cea mare, cântăreața ia în calcul toate detaliile. Aspectul cel mai important însă pentru orice mireasă rămâne rochia de mireasă, despre care artista a vorbit recent, într-un interviu pentru Viva!. Astfel, Alexandra Stan a dezvăluit care este legătura nebănuită dintre ea și Mariah Carey.

Solista are planuri mari pentru fericitul eveniment. După ce a organizat totul în cea mai mare discreție atunci când a venit vorba despre cununia civilă, acum artista dezvăluie cum își dorește să se îmbrace la petrecerea de nuntă. În timp ce în fața ofițerului de Stare Civilă a purtat un costum tradițional românesc, acum fosta Faimoasă de la Survivor 2021 visează să îmbrace o rochie de prințesă, asemenea unui mare star din Statele Unite. Alexandra a recunoscut că a admirat rochia de mireasă purtată de Mariah Carey la prima sa nuntă și visează să aibă una asemănătoare în ziua petrecerii.

Îmi doresc să fiu o mireasă prințesă, mai ales că la nuntă am fost, așa, mai elegantă, iar la cununia civilă am fost țărăncuță. Acum îmi doresc să fiu prințesă. Îmi doresc să am o rochie clasică, mare, cu corset, cum a avut Mariah Carey la prima ei nuntă. Și, bineînțeles, nu ne dorim nimic ieșit din comun, dar vrem să fie pe plajă, pentru că amândoi suntem îndrăgostiți de mare, a dezvăluit Alexandra Stan, pentru viva.ro.

Legătura nebănuită dintre Alexandra Stan și Mariah Carey. Dezvăluirea făcută de româncă înainte de petrecerea de nuntă
Mariah Carey, la nunta alături de Tommy Mottola, primul său soț

Cum s-au cunoscut cântăreața cu soțul său. „El a făcut primul pas”

Chiar dacă nimeni nu știa că artista are o relație, se pare că săgeata lui Cupidon a surprins-o chiar și pe ea. Alexandra Stan a povestit că totul s-a întâmplat în doar câteva luni și a început printr-o relație de clientă – consilier pentru dezvoltare personală. Astfel, datorită unor prieteni care le-au făcut cunoștință, artista și soțul său au început să stabilească o legătură. Sentimentele celor doi au crescut cu timpul, până când și-au dat seama că iubirea dintre ei este reciprocă. Totuși, cel care a făcut primul pas a fost el, bărbatul care a reușit în câteva luni să îi pună frumoasei blondine inelul pe deget.

El a făcut primul pas și a fost cel care mi-a mărturisit că are sentimente pentru mine. Doar că și eu simțeam același lucru, numai că nu știam dacă să-i spun sau nu, având în vedere că ne-am cunoscut într-o perioadă în care nu a fost despre noi doi, ca indivizi, a mai povestit artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...