Vă amintiți de Valentin Gane, bărbatul pe care l-a ales Daniela Crudu la Burlăcița? Ce se întâmplă cu el azi

Daria Petrescu 05.08.2020, 18:52

În 2015, Valentin Ganea a fost ales de Daniela Crudu, în cadrul show-ului Burlăcița.  Acesta a reușit să o cucerească și să o impresioneze cu intențiile sale. Cei doi au format un cuplu pentru scurt timp, iar bruneta a declarat că a trăit intens fiecare moment alături de acesta. Din păcate, relația lor nu a rezistat, iar bărbatul s-a întors la fosta iubită. Cei doi sunt împreună și acum și sunt mai fericiți ca niciodată. Puțini sunt însă, cei care știu, cum mai arată acum tânărul care a făcut senzație la Antena 1.

Valentin Gane nu a stat foarte mult timp alături de Daniela Crudu

În cadrul show-ului Burlăcița, Daniela Crudu l-a ales pe Valentin Gane să îi fie iubit și dincolo de camerele de filmat. Cei doi au trăit o poveste de dragoste intensă, dar scurtă, din păcate pentru vedetă, care spera că și-a găsit jumătatea. Deși știa că are doi copii, Daniela Crudu l-a ales pe Valentin în devafoarea lui Pietro, celălalt finalist, care se îndrăgostise de vedetă.

La doar o lună după ce emisiunea s-a încheiat, Valentin Gane s-a întors la fosta iubită. Tânăra i-a iertat atunci escapada și i-a mai dat o șansă, care s-a dovedit a fi cea mai bună decizie. Alexandra și Valentin sunt încă împreună, la cinci ani de la încheierea emisiunii. Dovada stă în imaginile postat de acesta pe contul de socializare.

Valentin și Alexandra sunt împreună și sunt fericiți. Cei doi au publicat în ultima vreme, imagini realizate în vacanțele petrecute împreună alături de prietenii lor.

Daniela Crudu a vorbit despre durata partidelor de amor

La scurt timp după ce emisiunea Burlăcița s-a încheiat, cei doi au fost invitați în cadrul unei emisiuni. Aceștia au răspuns unei serii de întrebări picante, din relația lor.

Întrebaţi cât timp s-ar săruta dacă ar avea la timp 10 minute, Valentin a făcut o glumă extrem de interesantă, la care nu se aștepta nici iubita lui, Daniela Crudu. „Tinând cont că partidele noastre durează 2 minute cu tot cu duş, sărutul durează 5 secunde. Cât să dureze?”, a spus el la Agenția Vip.

„L-aş legat de pat cu cătuşele şi l-aş savura cu frişcă”, a spus Daniela când a fost întrebată ce ar face dacă ar avea la îndemână o pereche de cătuşe, un tub de frişă şi portocale la îndemână.

“Da, mă marit la anul. S-a lăsat cu inel. Nu am voie să-l port momentan. Primesc buchete de flori cu dedicaţie. De doi ani nu am mai simtit fluturasi în stomac”, declarase ea la un moment dat, încadrul unei emisiuni de televiziune.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe