Daniela Crudu are un nou iubit? Cu cine a fost surprinsă la mare

Diana Dumitrache 07.07.2020, 08:44

După ce a trecut prin momente groaznice din cauza fostului iubit, Daniela Crudu zâmbeşte din nou. Fosta asistenta a lui Capatos a fost surprinsă în compania unui bărbat bine, pe litoralul românesc.

Daniela Crudu profită din plin de vară

Cum a dat căldura, vedetele autohtone au şi plecat la mare. Printre ele se numără şi Daniela Crudu care pare să profite din plin de razele de soare. Focoasa brunetă, însă, a ales să nu petreacă singură vara aceasta, ci alături de un fost concurent de la „Burlăciţa”.

Este vorba despre Suhaib Meshan! Mulatrul a luptat, în urmă cu câţiva ani, pentru inima Danielei în emisiunea Antenei 1. Se pare că cei doi au încins atmosfera în Mamaia şi s-au lăsat fotografiaţi în ipostaze destul de… intime!

Imaginile cu cei doi au făcut furori pe Instagram

Fotografiile cu Daniela şi Suhaib au ajuns virale pe reţelele de socializare, căci Cruduţa a imortalizat reîntâlnirea cu fostul său pretendent.

daniela crudu, burlacita, cruduta
Daniela Crudu are un nou iubit? Cu cine a fost surprinsă la mare

Aşa cum era de aşteptat, fanii s-au bucurat de revedere. Desigur, nu au putut să nu observe chimia dintre cei doi. Cine ştie?! Poate chiar se va lega ceva.

Daniela Crudu şi relaţiile tumultoase de iubire

Primul bărbat celebru cu care s-a afişat bruneta a fost Prinţul Raţiu, dar relația nu a durat foarte mult. A urmat apoi afaceristul Bogdan Defta, cel care a și ajutat-o financiar. Povestea dintre cei doi, însă, s-a încheiat în momentul în care bruneta a sărit în braţele lui Ion Boschet.

Pe vremea când era asistentă la „Un show păcătos”, Daniela Crudu a început să se iubească cu Ciprian Malciu, un tânăr potent financiar.

A urmat apoi prinţul Al Habtoor, care ar fi dus-o în vacanţe scumpe și i-ar fi oferit cadouri pe măsură. Mai mult, Cruduţa a fost un timp și cu Alex Piţurcă.

Una dintre marile iubiri ale focoasei brunete a fost, fără îndoială, Mihai Costea. Relația a fost presărată, însă, cu năbădăi şi certuri. La începutul anului 2013, Crudu a părăsit emisiunea din cauza crizelor de gelozie făcute de iubitul ei.

Cruduţa a continuat să iubească în ciuda relaţiilor din care nu a ieşit întotdeauna bine

Următorul pe lista Cruduţei a fost Mihai din Urziceni, un bărbat care provine dintr-o familie bogată.
Asistenta şi-a găsit apoi fericirea în braţele fotbalistului Nicolas Gorobsov, dar şi ale lui Mario Iorgulescu.

„Păcătoasa” ar fi avut o relație și cu Mihai Theodor Mincu, care este ginerele lui Becali. De departe, relaţia din care a ieşit cel mai rău a fost cea cu Seco Dubravko. Croatul a apelat la o violenţa fizică greu de imaginat, Daniela Crudu ajungând în iarna aceasta în stare destul de gravă la spital.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...