Un spectator prezent la raliul de la Târgu Cărbunești a fost rănit. Mașina de curse a ieșit în decor

Mihnea Tălău 30.08.2022, 16:26
Un spectator prezent la raliul de la Târgu Cărbunești a fost rănit. Mașina de curse a ieșit în decor

Panică printre spectatorii prezenți la raliul Cupa Stejeret desfășurată, în weekend, la Târgu Cărbunești. Una dintre mașinile de raliu a ieșit în decor, într-o curbă, lovind o persoană aflată în public.

Spectator rănit după ce un pilot a pierdut controlul mașinii

O mașină participantă la raliu a părăsit șoseaua și a ieșit în decor. Un bărbat aflat în public, în spatele unui parapet de protecție a fost rănit. Accidentul a fost filmat, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Potrivit imaginilor postate pe Facebook de un martor al accidentului, spectatori aflați în zonă au sărit în ajutorul victimei, care avea sânge pe față. Chiar în spatele bărbatului accidentat se aflau zeci de persoane care asistau la cursă.

Organizatorii au solicitat o ambulanță pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Din fericire, rănile suferite au fost unele minore.

Ieșirea în decor a pilotului s-a petrecut weekendul trecut, iar imaginile au fost abia acum postate pe rețelele de socializare.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...