Un singur concurent de la Survivor 2021 are voie să se tundă. Motivul neaşteptat, dezvăluit de unul dintre colegi

Ioana Bucur 04.07.2021, 11:41
Un singur concurent de la Survivor 2021 are voie să se tundă. Motivul neaşteptat, dezvăluit de unul dintre colegi

Mâncare cu porția, dormit sub cerul liber, de duș sau toaletă nici nu se pune problema. După aproape jumătate de an în competiția din Republica Dominicană, unii dintre Faimoșii și Războinicii rămași în joc sunt de nerecunoscut, dacă ne-am aminti cum arătau când au plecat din România. Cu o excepție. Un singur concurent de la Survivor 2021 are voie să se tundă. Motivul neaşteptat, dezvăluit de unul dintre colegi.

Un singur concurent de la Survivor 2021 are voie să se tundă

Netunși, nebărbieriți, băieții care au acceptat provocarea Survivor 2021 sunt complet schimbați. Cu o singură excepție. Mereu cu părul aranjat și cu tenul fără nicio urmă de barbă sau mustață, Zannidache are parte de un tratament preferențial în Republica Dominicană.

Adevărul a fost scos la lumină de un fost coleg din tabăra Faimoșilor. Jador a explicat de ce un singur concurent de la Survivor 2021 are voie să se tundă. Se pare că Zanni a reușit să bată palma cu cei din producție, chiar de la începutul concursului, să fie ajutat să se radă în lateralele capului. În schimb, dacă ceilalți concurenți erau prinși folosind lama de ras pentru a se tunde, erau pedepsiți.

„Zanni avea voie să se tundă în părți, pentru că a vorbit cu producătorul și a zis că asta e imaginea lui, să i se vadă tatuajele. Așa au convenit.

Nu avea voie să se tundă sau să se radă în altă parte. Dacă se tundea în altă parte, îl dădea afară instant. Au mai fost cazuri în care s-au bărbierit, dar i-au pedepsit, adică imaginează-ți că încălcau regulamentul”, a mărturisit Jador.

Gestul urat pe care il facea Zannidache la adresa altui concurent la Survivor
Gestul urat pe care il facea Zannidache la adresa altui concurent la Survivor

Când se termină Survivor 2021

Doi Faimoși și patru Războinici au reușit să ajungă în ultima parte a show-ului fenomen și se luptă în continuare pentru premiul de 50.000 de euro. Marea finală va fi difuzată sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Rolul publicului în alegerea câștigătorului va fi foarte important, gazda emisiunii, Daniel Pavel, urmând să vină cu noi precizări, în timpul edițiilor viitoare.

„Urmează zile de foc la „Survivor România”! Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat cine va reuși performanța de a câstiga trofeul.

Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decat atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul „Survivor România”!”, a spus Daniel Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...