Daniel Pavel, surprins de uraganul Elsa în Republica Dominicană. Prezentatorul de la Survivor 2021: „Fiul ploii”

Badea Violeta 03.07.2021, 17:22

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, locuiește de peste șase luni în Republica Dominicană și îi ține la curent pe urmăritorii săi cu activităţile sale zilnice. Îndrăgitul moderator a surprins câteva imagini chiar înainte ca uraganul Elsa să lovească Republica Dominicană. Prezentatorul de la Survivor 2021: „Fiul ploii”!

Daniel Pavel, surprins de uraganul Elsa în Republica Dominicană

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii fenomen Survivor România 2021, i-a obișnuit pe fanii săi de pe Instagram cu imagini senzaționale din Republica Dominicană. De această dată, îndrăgitul moderator al competiției de pe Kanal D a surprins pe toată lumea, deoarece a publicat un video spectaculos direct de pe plajele de la Survivior.

Daniel Pavel le-a artătat tuturor cum se manifestă uraganul, cunoscut sub numele de Elsa, iar momentul a avut loc chiar în timpul filmărilor competiției. Prezentatorul a arătat practic prin ce trec concurenții. Furtuna violentă a reprezentat, cu siguranță, un adevărat test al supraviețuirii, fiind puși într-o situație extrem de dificilă.

„Despre asta este vorba. Ăsta e Survivor, ei sunt supraviețuitorii și asta facem aici în Republica Dominicană ca voi de acolo de acasă să aveți experiența extraordinară”,  a precizat Daniel Pavel.

„Amc afli că furtuna de gradul 10 e upgradată la peste 12 – uragan.
Și ce nume de poveste, Elsa.
Însă toate-s bune, toate-s Survivor
Fiul ploii
Multumiri @razvan_adrian un operator ad-hoc inspirat”, a adăugat prezentatorul în dreptul imaginilor uluitoare.

Sâmbătă, 3 iulie, urmează cel de-al treilea joc individual

Survivor România 2021 este, cu siguranță, cel mai puternic reality show din țara noastră. Competiția este urmărită de milioane de telespectatori de joi până dumincă, de la ora 20:00, la Kanal D. Cel de-al doilea sezon „Survivor România” a început sâmbătă, 9 ianuarie, iar acum ne aflăm în prima săptămână a jocurilor individuale.

În competiție au mai rămas doar șase concureți. Este vorba despre Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, iar joi, 1 ianuarie s-a disputat primul joc la individual. Marius Crăciun a reușit să câștige primul meci al individualelor și a nominalizat-o pe Elena Marin.

Vineri, 2 iulie, faimoasa a devenit prima fată din competiție care a câștigat o finală din etapa individualelor. Aceasta l-a propus pentru eliminare pe Marius Crăciun. Astăzi, 3 iulie, urmează cel de-al treilea joc individual, ediție incendiară, în care ultimii supraviețuitori își vor demonstra abilitățile într-un nou joc extrem de dificil. Survivor România 2021 va începe de la ora 20:00, la Kanal D!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...