Presa din străinătate a pus ochii pe Elena Marin de la Survivor România 2021. Ce scriu despre controversata concurentă

Badea Violeta 03.07.2021, 22:23

Presa din străinătate a pus ochii pe Elena Marin de la Survivor România 2021. Singura faimoasă rămasă în competiția de la Kanal D a devenit populară în presa din Grecia. După confruntările dintre România și Grecia de la Survivor, elenii au rămas plăcut impresionați de trăsăturile fizice ale fostei asistente TV. Iată ce scriu despre controversata concurentă!

Presa din străinătate a pus ochii pe Elena Marin de la Survivor România 2021

Nu mai e mult până vom afla numele câștigătorului Survivor România 2021, dar până atunci cei mai buni șase concurenți trebuie să treacă de probele individuale. Înainte de a se da startul acestei etape, Elena Marin, Zanni, Maria Chițu, Albert Oprea, Marius Crăciun și Andrei Dascălu s-au luptat cu câțiva concurenți din Survivor Grecia 2021.

Aceștia au trebuit să-și demonstreze abilitățile sportive și pe plan internațional, iar grecii au rămas plăcut impresionați de trăsăturile frumoase ale Elenei Marin. Jurnaliștii au scris că celebra dansatoare le va suci mințile concurenților lor.

„Spoiler Survivor: Această româncă îi va înnebuni pe greci. E dansatoare la bară! Duminică, vom avea parte de un episod cu adevărat interesant la Survivor(…). Dar, va mai exista și un alt motiv pentru care să urmărim Survivor, iar acesta se numește Elena Marin.

Elena Marin este concurentă la Survivor România și așa cum Giorgos Lianos a anunțat duminică seara, echipa roșie a Greciei se va uni cu echipa roșie a României și va juca împotriva unei echipe albastre formată, de asemenea, din greci și români.

Noi abia așteptăm să vedem ceva care să nu fie atât de plictisitor cum au fost în ultime vreme meciurile de imunitate la Survivor Grecia. Mai credem că prezența Elenei Marin, o dansatoare româncă, va da o cu totul altă dinamică competiției.

Elena Marin este una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România, iar forma bună de pe traseu dar și calitățile fizice pe care le are au contribuit la acest lucru”, au scris jurnaliștii greci.

Elena Marin in presa din Grecia
Elena Marin in presa din Grecia

Maria Chițu a flirtat cu un concurent din Grecia

Elena Marin a interacționat mai puțin cu grecii, dar Maria Chițu s-a aflat în centrul atenției și a primit aprecieri din partea concurenților eleni. Războinica s-a apropiat foarte mult de un grec, dar acesta nu s-a lăsat mai prejos și i-a făcut numeroase complimente blondinei noastre.

Tânăra de 20 de ani s-a distrat, a dansat, a râs, a glumit, dar nu s-a pus problema de vreo relație amoroasă. Concurenta pare destul de concentrată asupra traseelor dificile din Republica Dominicană, nu asupra unei eventuale legături amoroase.

Urmăriți Impact.ro și pe