O fostă concurentă de la Survivor 2021, despre diferenţa dintre ce se vede la TV şi ce se întâmplă în Dominicană. „A fost pentru prima dată când am realizat”

Ioana Bucur 02.07.2021, 23:05
O fostă concurentă de la Survivor 2021, despre diferenţa dintre ce se vede la TV şi ce se întâmplă în Dominicană. „A fost pentru prima dată când am realizat”

O fostă concurentă de la Survivor 2021 a dat cărțile pe față. Ce a avut de spus despre diferența dintre ce se vede la TV și ce se întâmplă în Dominicană, de fapt.

O fostă concurentă de la Survivor 2021, despre diferenţa dintre ce se vede la TV şi ce se întâmplă în Dominicană

Când și-a făcut apariția în competiția din Republica Domincană, s-a lăsat liniște în tabăra Faimoșilor. Puțini ar fi crezut că Andreea Antonescu, o mână de om, care nu a vorbit niciodată despre vreo pasiune pentru sport, fiind percepută, de fapt, ca o „divă”, ar fi avut vreo șansă pe traseele de la Survivor 2021. Cu toate astea, artista a dat tot ce a putut și a reușit chiar să aducă puncte importante echipei roșii.

Întoarsă în România, Andreea a avut suficient timp să înțeleagă exact ce a însemnat pentru ea experiența din competiția de la Kanal D și impactul pe care l-a avut asupra ei. Întrebată despre diferenţa dintre ce se vede la TV şi ce se întâmplă în Dominicană, răspunsul ei a fost unul cât se poate de clar:

„Vreau să încep prin a spune că tot ce se întâmplă acolo și tot ce se vede la televizor este sută la sută real. A fost pentru prima dată când am realizat că, în realitate, traseele sunt mult mai mari decât să văd la televizor. În general toate platourile de televiziune par mult mai mari pe sticlă decât în realitate”, a spus Andreea Antonescu, potrivit VIVA!.

O fostă concurentă de la Survivor 2021, despre diferenţa dintre ce se vede la TV şi ce se întâmplă în Dominicană
Andreea Antonescu, la Survivor România

„Trebuie să ai un psihic foarte puternic pentru a rezista pe insulă!”

Andreea a explicat și cât de greu este să stai departe de casă, înconjurat de persoane pe care nu le cunoști, fără baie, fără săpun, fără un acoperiș deasupra capului, singura alinare fiind apusul soarelui.

„Vreau să înțelegeți că, la televizor, sunt difuzate doar patru ore, patru zile pe săptămână, în condițiile în care noi stăm pe insulă 24 din 24, șapte zile pe săptămână! E greu să fii doar tu cu gândurile tale, cu oameni pe care nu-i cunoști, să nu ai nimic, iar singurul lucru frumos pe care să-l aștepți în fiecare zi să fie apusul.

Consider că trebuie să ai un psihic foarte puternic pentru a rezista pe insulă! Nu vă puteți imagina cum este să dormi pe scânduri, să nu ai dușuri, gel de duș, săpun, șampon, să te plouă când dormi, să nu ai haine de schimb, să ai practic… nimic!”, a adăugat vedeta, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...