Un fost oficial israelian afirmă că țara sa și America sunt în contact cu extratereștrii. ”Dacă spuneam asta acum cinci ani, eram spitalizat”

Cristian Cojocaru 08.12.2020, 14:18
Un fost oficial israelian afirmă că țara sa și America sunt în contact cu extratereștrii. ”Dacă spuneam asta acum cinci ani, eram spitalizat”

Un fost oficial israelian vine cu o declarație incredibilă, afirmând că țara sa și America sunt în contact cu extratereștrii. Retras acum din activitate și ajuns la vârsta de 87 de ani, generalul Hamid Eshed a stârnit rumoare, dar și râsete în rândul opiniei publice din ”Țara Sfântă” cu declarațiile sale. Iată cum l-a implicat și pe Donald Trump în ”dezvăluirile” sale.

Un fost general israelian spune că statul evreu și America sunt în contact cu extratereștrii

Un general în rezervă și profesor universitar, Haim Eshed, susține cu tărie că Israel și America sunt în contact cu extratereștrii. Acesta este ferm convins că există viață în exteriorul Pământului. În vârstă de 87 de ani, fost șef al programului israelian de securitate spațială între anii 1981 și 2010, acesta a acordat un  interviu pentru ”Yediot Aharonot”. El susține că atât țara sa, cât și Statele Unite ale Americii sunt în contact cu viața extraterestră de mulți ani.

Generalul afirmă că există o ”Federație Galactică” și menționează chiar existența unei baze subterane pe planeta Marte. Potrivit spuselor lui Eshed, fostul Președinte al SUA, Donald Trump, a fost foarte aproape de a-i confirma existența extratereștrilor numai că, Federația Galactică l-a oprit în timp necesar. Existența extratereștrilor este ținută secret pentru că umanitatea nu este pregătită pentru o astfel de veste. Acesta a făcut această declarație cu ocazia publicării ultimei sale cărți pe subiectul existenței extratereștrilor.

”Lumea are nevoie să evolueze şi să ajungă la un stadiu în care vom înţelege ce sunt spaţiul şi navele spaţiale. Dacă ieşeam acum cinci ani şi vorbeam despre asta, aş fi fost spitalizat”, a declarat generalul în rezervă, citat de adevarul.ro .

Un general în rezervă și profesor universitar, Haim Eshed, susține cu tărie că Israel și America sunt în contact cu extratereștrii
Un general în rezervă și profesor universitar, Haim Eshed, susține cu tărie că Israel și America sunt în contact cu extratereștrii

”Președintele Dwight Eisenhower a încheiat un pact cu extratereștrii”

Până la Eshed au existat și multe alte personaje, care la un moment dat au deținut și funcții oficiale, care au adus teorii cel puțin ”interesante” despre contactul pământenilor cu rasele venite din spațiu.

Unul dintre cei mai mediatizați a fost un fost geolog și inginer, care afirma că a luat parte la operațiuni secrete ale guvernului SUA, Phil Schneider. Acesta a afirmat, nici mai mult nici mai puțin, că fostul președinte american Dwight Eisenhower (a condus SUA între 1953 și 1961) ar fi făcut un pact cu extratereștrii. De-a lungul anilor, Schneider a reușit să convingă mai multe persoane cu teoriile sale. Acesta a murit în anul 1996, autoritățile spunând că a fost vorba despre o sinucidere, cunoscuții însă venind imediat cu afirmația că  geologul a fost ucis.

Fostul geolog era convins că președintele Dwight Eisenhower  încheiat un pact cu trei specii extraterestre în schimbul tehnologiei avansate pe care ființele o dețineau. Ca schimbul să fie unul just, președintele de la acea vreme și-ar fi dat acordul ca extratereștrii să poată răpi animale și ființe umane.

Schneider a spus că mii de oameni au dispărut și că în apropierea Pământului ar exista nouă specii de extratereștrii. În teoria lui, această ”colaborare”  ar fi Ajutat America să primească formula unui metal aproape indestructibil, un aliaj  format din niobiu, element chimic care se regăsește pe Pământ dar și ”maritină”, element cu proveniență extraterestră, necunoscut specialiștilor în chimie. De asemenea, geologul a avertizat că extratereștrii intenționează să cucerească Terra până în anul 2029, potrivit digi24.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe