Twitter se va bate cu Whatsapp, Facebook și Instagram. De când poți face apeluri audio şi video cu ajutorul aplicației?

Badea Violeta 10.05.2023, 14:08
Twitter se va bate cu Whatsapp, Facebook și Instagram. De când poți face apeluri audio şi video cu ajutorul aplicației?

Twitter este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute aplicații din lume. Ea este gratuită și permite utilizatorilor să se conecteze între ei scriind și citind conținut limitat la 140 de caractere, dar în curând lucrurile s-ar putea îmbunătăți. Reprezentanții aplicației vor să bată Whatsapp, Facebook și Instagram.

Twitter vrea să le ia fața celor de la Whatsapp, Facebook și Instagram

Veste bună pentru fanii Twitter. Elon Musk a anunțat, recent, că apelurile audio și video vor fi disponibile în curând pe platformă. „Chat-uri audio şi video vor fi adăugate în curând în contul oricărui utilizator al acestei platforme, ceea ce vă va permite să vorbiţi cu persoane aflate oriunde în lume fără să le daţi numărul de telefon”, a transmis el pe Twitter.

„Astfel, veți putea vorbi cu oameni de oriunde din lume fără să vă dați numărul de telefon”, a mai adăugat acesta.

Twitter ar oferi astfel un instrument similar celor deja disponibile pe celebrele reţele Whatsapp, Facebook și Instagram. Încă de când a achiziționat platforma în schimbul sumei de 44 de miliarde de dolari, Elon Musk a implementat o serie întreagă de schimbări într-un mod aparent haotic, ceea ce a provocat uneori furie în rândul utilizatorilor.

Citește și Decizie finală luată de Elon Musk. Singura condiție prin care va demisiona din funcția de CEO al Twitter!

Cum să îți ștergi contul de Twitter
Twitter

Twitter va șterge milioane de conturi la nivel global

Elon Musk a declarat luni, 8 mai, că va elimina de pe Twitter conturile cu mai mulți ani de inactivitate, acesta fiind cel mai recent anunț al său menit să revitalizeze platforma.

„Eliminăm conturile care nu au fost active timp de mai mulți ani, așa că, probabil, îți vei vedea numărul de urmăritori scăzând”, a avertizat proprietarul rețelei sociale într-un tweet.

Mulți agenți de publicitate s-au arătat nemulțumiți de schimbările făcute de Musk și au hotărât să părăsească site-ul și aplicația, în timp ce noua formulă de abonament plătit Twitter Blue (pentru a fi certificat și a avea anumite privilegii) pare departe de a compensa pierderile de venituri, susțin analiștii.

Cu toate astea, șeful Tesla și SpaceX își continuă pariul, încurajat de reacțiile fanilor săi. „Lucrăm din greu pentru a vă face feed-ul cât mai interesant posibil (…) Cum arată astăzi în comparație cu acum șase luni?”, a întrebat Musk, recent, într-un sondaj. Aproximativ 46% dintre cei 1,5 milioane de votanți au răspuns „mai bine”, iar 38% „mai rău”.

Citește și Cum să îți ștergi contul de Twitter. Pașii pe care trebuie să-i urmezi și ce se întâmplă timp de 30 de zile după dezactivare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...