Celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a făcut public trucul pe care ea îl face atunci când este la regim și are poftă de ceva dulce. Vedeta de televiziune a reușit în acest fel să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme. Se întâmpla însă chiar înainte să-și anunțe soțul că divorțează de el.
Lidia Fecioru a devenit una dintre cele mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România iar emisiunile sale sunt urmărite e foarte mulți români. Și sfaturile sale de viață sunt unele foarte utile, iar românii chiar le urmează. Ei bine, prezentatoarea de televiziune a vorbit acum despre dieta cu care ea a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme.
Lidia Fecioru spune despre ea că este trecută prin viață. A avut nevoie să fie tare de multe ori, fiind nevoită să treacă peste obstacolele pe care viața i le-a scos în cale. A divorțat de trei ori și nu regretă nimic. Dar cum de s-a decis să slăbească? Ei bine, bioenergoterapeutul a avut parte de un șoc. Unul dintre foștii soți a jignit-o în față.
„Soțul meu a zis că arăt ca o vacă, deși nu arătam… pentru că eu când mă îngraș, mă îngraș proporțional și când slăbesc, slăbesc la fel. Am slăbit 30 de kilograme și a zis: oo, acum, da. Și i-am zis: acum nu mai vreau eu să trăiesc cu tine. Și el mi-a zis: dar eu nu am nevastă de lăsat. Tu nu înțelegi: eu te alung”, a povestit Lidia Fecioru.
Lidia Fecioru a spus și ce dietă a ținut pentru a slăbi nu mai puțin de 30 de kilograme, însă a precizat și ce truc folosea atunci când avea poftă de ceva dulce.
„Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat. Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.
Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr.
Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara”, a săus Lidia Fecioru.