Trucul genial al Simonei Pătruleasa cu cafea și miere, pentru siluetă și ten frumos. Așa arată impecabil vedeta de la Kanal D

Antonia Iacobescu 12.04.2023, 12:08

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv de la noi. Deși are 48 de ani, vedeta de televiziune ar putea face invidioase multe doamne și domnișoare. Simona Pătruleasa are o siluetă impecabilă. Iată ce trucuri secrete de înfrumusețare are vedeta de la Kanal D!

Cum se menține în formă Simona Pătruleasa

Simona Pătruleasa arată senzațional la aproape 50 de ani! În ciuda trecerii timpului, prezentatoarea de la Kanal D își păstrează silueta de adolescentă, însă recunoaște că are anumite trucuri pentru a se menține în formă. De mai bine de un an, vedeta ține post intermitent și nu mai mănâncă nimic după ora 18.30. Mai mult de atât, are grijă și ce produse folosește pentru ten.

Într-un interviu pentru VIVA, Simona Pătruleasa a dezvăluit care sunt secretele sale de înfrumusețare. Știrista de la Kanal D a precizat că folosește constant ulei de cocos pentru păr, iar pentru față preferă un gomaj cu miere și cafea.

„Și pentru față folosesc tot felul de măști pe care le aplic dimineața când îmi beau cafeaua. Pentru că mă machiez la 6 dimineața îmi pun niște patch-uri sub ochi, îmi fac gomaj o dată pe săptămână cu produse din farmacie, dar mi-am făcut și gomaj cu cafea, amestecată cu puțină miere. Întotdeauna mă demachiez, indiferent cât de târziu e și cât de obosită aș fi. Îmi pun cremă dimineața cu un factor de protecție și o cremă seara. Recunosc că am puțină grijă.”, a mărturisit vedeta pentru VIVA!

„Am 56 de kilograme, dar sunt foarte atentă. Nu mănânc după ora 18.30. Țin o pauză de 16 ore între mese. Țin postul intermitent și la mine funcționează. O lună de zile am crezut că nu o să meargă, dar apoi a dat randament. Acum suntem în post. Doar eu îl țin, iar lor le gătesc separat și nu îmi este poftă. Dacă îți impui, nu ai probleme. E mai greu în prima săptămână, dar uite că deja suntem în a cincea săptămână de post acum.”, a mai conchis aceasta, pentru sursa citată anterior.

Simona Pătruleasa se machiază singură de 17 ani

Deși machiajul de televiziune este mult mai puternic decât cel de zi cu zi, Simona îl execută perfect, punându-și în evidență trăsăturile.

„De 17 ani așa fac. Am învățat, pentru că și fetele care se ocupau de noi în televiziune erau foarte talentate, doar că nu aveam răbdare. Decât să îi spun cuiva ce îmi doresc, cum aș vrea să fie, mai bine mă fac singură. Cu siguranță eu știu cel mai bine ce mi se potrivește.

Am învățat, pentru că am și urmărit niște tutoriale, am urmărit persoane care machiază, am încercat să mai fur așa mici trucuri, dar tot exersând pe mine am descoperit niște lucruri care mă avantajează, lucruri pe care să le fac sau să nu le mai fac, este chestie de experiență, de ani de zile de muncă”, a declarat Simona Pătruleasa.

Urmăriți Impact.ro și pe