Simona Pătruleasa a ajuns prezentatoare TV dintr-o joacă. Ce meserie ar fi trebuit să aibă, de fapt, vedeta

Andra Daoud 21.09.2022, 15:09

Simona Pătruleasa are o carieră în televiziune care le-ar face invidioase pe multe aspirante la titlul de vedetă. Prezentatoarea știrilor de la Kanal D și-a început cariera în lumina reflectoarelor în urmă cu 18 ani, iar de atunci a fost o prezență constantă pe sticlă. Puțini știu însă că Simona Pătruleasa a ajuns la televizor dintr-o întâmplare și că ea se pregătise, de fapt, pentru o cu totul altă meserie.

Cum a ajuns Simona Pătruleasa prezentatoare TV

În timp ce unele vedete de televiziune visează și se pregătesc de mici să ajungă în lumina reflectoarelor, pentru altele nu este decât o conjunctură favorabilă faptul că sunt acolo. Este și cazul Simonei Pătruleasa, care a ajuns să prezinte știrile dintr-o pură întâmplare. Vedeta a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, că nu și-a dorit niciodată o carieră în televiziune și că se pregătise pentru cu totul altă meserie.

Simona a ajuns să aibă o carieră în showbiz, după ce colega ei de apartament de la vremea respectivă i-a dus CV-ul la stația care a angajat-o pentru prima dată. Începutul Simonei Pătruleasa ca prezentatoare TV a coincis cu încheierea unei prietenii, după ce vedeta a fost selectată din 4.000 de candidate, iar prietena ei nu.

„A început ca o joacă. Nu mi-a trecut prin cap că o să prezint știri vreodată. (…) Prietena mea voia să apară la televizor, mi-a zis: ‘Hai să mergem amândouă’. S-a ocupat de CV, de tot, eu nu credeam, o luam ca pe o joacă, nu credeam în asta. După două săptămâni, uitasem total de acel moment, a sunat un telefon, lucru care a făcut ca eu și prietena mea să ne certăm din cauza asta. Locuiam împreună pe atunci. Eu am depus CV-ul, a fost un mini-interviu, ceva foarte puțin, aveau nevoie de 7 prezentatori și au fost vreo 3-4.000 de persoane la proba respectivă. Nu am avut emoții pentru că nu mă interesa asta”, i-a povestit Simona lui Damian Drăghici.

Simona Patruleasa a ajuns prezentatoarea TV dintr-o joaca. Ce meserie ar fi trebuit sa aiba, de fapt, vedeta
Simona Patruleasa a ajuns pe sticla dintr-o intamplare

Ce meserie a practicat timp de șase ani

Simona Pătruleasa a ajuns pe sticlă la aproape 30 de ani, iar până atunci a avut o carieră didactică. Vedeta a mai povestit că mama ei și-a dorit ca ea să devină învățătoare și că a practicat cu drag această meserie timp de șase ani. S-ar întoarce oricând la catedră, pentru că iubește copiii și se simte bine în preajma lor.

„Mama și-ar fi dorit să fiu învățătoare, am făcut meseria asta șase ani. Am iubit și iubesc meseria asta, mi-aș dori să revin la catedră să fiu alături de copii. Întotdeauna, mi-au plăcut, am iubit copiii foarte mult”, a mai spus Simona Pătruleasa.

 

Urmăriți Impact.ro și pe