VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu lasă pe nimeni să o machieze. Vedeta a spus pas multor make-up artiști celebri: „De 17 ani așa fac” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 12.08.2022, 19:40

Simona Pătruleasa a învățat să se descurce singură și stăpânește cu brio arta machiajului. Dovadă stau aparițiile ei impecabile atât pe micul ecran, cât și la evenimente mondene sau în viața de zi cu zi. Nu numai că știe exact ce produse și ce culori i se potrivesc, dar a căpătat și o dexteritate de invidiat, reușind să nu petreacă prea mult timp în fața oglinzii.

Simona Pătruleasa a renunțat la serviciile machiozelor din televiziune

Prin prisma meseriei, Simona Pătruleasa a avut ocazia să interacționeze, de-a lungul timpului, și să beneficieze de serviciile multor make-up artiști. Fie că a fost vorba de pictoriale, de evenimente sau de aparițiile ei pe micul ecran, vedeta a fost atentă până la cele mai mici detalii când cineva se ocupa de look-ul ei. Unii au impresionat-o cu rezultatele muncii lor, iar ea a încercat apoi să recreeze acasă, în fața oglinzii trucurile observate.

Pasionată de machiaj, vedeta a urmărit cu atenție și tutoriale online, pentru a afla detalii despre produse, combinații, tehnici, secrete pe care doar un specialist le deține. Pe măsură ce a evoluat, și-a permis să renunțe la serviciile de make-up pe care Kanal D le pune la dispoziție vedetelor. Nu a făcut excepție nici în perioada în care a trecut la pupitrul știrilor de dimineață și intra pe posta la ora 7.00 dimineață, iar ea era nevoită să plece de acasă cu noaptea în cap. Între timp, programul ei a suferit schimbări și intră pe post cu două ore mai târziu.

“Este mai bine, pentru că nu mai ies din casă la 5.30, ies pe la 7, e mult mai bine. Deși eu sunt matinală și mă trezesc devreme, e mult mai bine, am mai mult timp pentru mine, pentru Ingrid, echipa e aceeași. Mă aranjez singură în 10-15 minute și foarte puțin 5 minute mă ajută cineva la păr”, ne-a mărturisit ea.

Simona Pătruleasa se fardează singură de 17 ani

Deși machiajul de televiziune este mult mai puternic decât cel de zi cu zi, Simona îl execută perfect, punându-și în evidență trăsăturile.

“De 17 ani așa fac. Am învățat, pentru că și fetele care se ocupau de noi în televiziune erau foarte talentate, doar că nu aveam răbdare. Decât să îi spun cuiva ce îmi doresc, cum aș vrea să fie, mai bine mă fac singură. Cu siguranță eu știu cel mai bine ce mi se potrivește.

Am învățat, pentru că am și urmărit niște tutoriale, am urmărit persoane care machiază, am încercat să mai fur așa mici trucuri, dar tot exersând pe mine am descoperit niște lucruri care mă avantajează, lucruri pe care să le fac sau să nu le mai fac, este chestie de experiență, de ani de zile de muncă”, a declarat, pentru Impact.ro, Simona Pătruleasa.

Prezentatoarea știrilor Kanal D de dimineață a investit în produse profesionale și se poate descurca impecabil în orice situație.

“Am de toate, sunt exact ca un make-up artist, am tot ce îmi trebuie”, ne-a spus Simona Pătruleasa.

Un avantaj al faptului că se fardează singură este și faptul că și-a adaptat produsele în funcție de nevoile tenului, preîntâmpinând astfel apariția unor iritații ale tenului.

Urmăriți Impact.ro și pe