Totul despre petrecerea de la botezul Josephinei Ana, fetița Ginei Pistol şi a lui Smiley. Ce miliardar român le-a pus casa la dispoziţie EXCLUSIV

Cristian Botez, Mihai Roșoiu 29.06.2021, 13:40

Andrei Maria, aka Smiley, și frumoasa lui consoartă, Gina Pistol, au încercat să țină presa cât mai departe de viața lor personală încă de la începutul relației. Acest lucru s-a intensificat odată cu nașterea fetiței lor. Botezul Josephinei Ana, ceremonia și petrecerea prilejuită de eveniment, a avut loc în mare secret, singurul lucru pe care ziariștii au reușit să-l afle fiind locul unde s-a desfășurat și anume Paradisul Verde de la Corbeanca. Niciun local, niciun restaurant sau alt loc public care ar fi putut intra în raza de acțiune a vreunui obiectiv foto ori a unei camere de luat vederi nu a fost știut. Familia sau apropiații au aruncat, însă, la derută, informația că totul s-ar fi petrecut „într-o locație a unei persoane din cartier, care încă nu a deschisă oficial”.

Ce miliardar român le-a pus casa la dispoziţie pentru petrecere

Iată, însă, că reporterul impact.ro a reușit să afle unde a fost organizat botezul Josephinei. Fix la una dintre reședințele lui Cristian Țânțăreanu, însuși tăticul Paradisului Verde, organizatorul, decenii întregi, a atâtor și atâtor petreceri mai mult sau mai puțin private cu artiști din show-bizz, cântarețe, vedete media din cele mai diverse. Petrecerea a fost una discretă, fără iureș, adecvată, parcă, vârstei atâte de fragede a sărbătoritei.

Dar, se știe, odată ce se trece de barierele paznicilor de la intrarea în Paradisul Verde, în orice „paradis” de fapt, nimic nu mai poate fi ultrasecret.

Totul despre petrecerea de la botezul Josephinei Ana, fetița Ginei Pistol şi a lui Smiley. Ce miliardar român le-a pus casa la dispoziţie
Totul despre petrecerea de la botezul Josephinei Ana, fetița Ginei Pistol şi a lui Smiley. Ce miliardar român le-a pus casa la dispoziţie

Gina ne-a confirmat: ”Am sărbătorit botezul la Cristian Țânțăreanu”

Organizarea petrecerii de botez la reședința omului de afaceri Cristian Țânțăreanu a fost confirmată autorului acestui articol de însăși Gina Pistol.

„Da, petrecerea a avut loc la reședința domnului Țânțăreanu. Am vrut undeva unde să fie mult verde. În niciun caz în București. A fost ceva discret. Doar cu nașii și câțiva prieteni foarte dragi. Eu nu mai dau interviuri deocamdată. Am luat o pauză”, a spus, cu delicatețe, frumoasa blondă.

Și a continuat cu câteva detalii despre cum se desfășoară, acum viața ei.

„Mi-am asumat rolul de mămică. Stau cu Josephine toată ziua. E tare cumințică. Câtă fericire!”.

La un moment dat dialogul dintre reporter și Gina se mută din registrul audio pe Whatsapp.

„Am white noise pe telefon. Vorbim prin mesaj. Mi-a adormit în brațe”. Și scrie: „Eu stau acasă, cu fetița. Andrei mai are concerte acum. Și am vrea să mergem și noi la mare puțin. Dar nu acum. Este foarte cald. Poate la sfârșitul lui august, să se mai răcorească. Și mai crește și Josephine până atunci…”.

Totul despre petrecerea de la botezul Josephinei Ana, fetița Ginei Pistol şi a lui Smiley. Ce miliardar român le-a pus casa la dispoziţie
Organizarea petrecerii de botez la reședința omului de afaceri, confirmată de Gina Pistol

Cristian Țânțăreanu nu a fost prezent

Surpinzător, proprietarul domeniului unde s-a organizat petrecerea, afaceristul Cristian Țânțăreanu, nu a fost prezent. Despre acest lucru a vorbit, exclusiv pentru impact.ro, Manuela Țânțăreanu, soția omului de afaceri.

„Nu, noi nu am fost. Erram plecați în Turcia. Nu am fost… De fapt nici nu suntem prea apropiați de ei(de Gina și Smiley n.r.). O prietena de-a noastră, care e prietenă cu ei, ne-a rugat să le punem la dispoziție proprietatea. Atât și nimic mai mult”, a conchis Manuela Țânțăreanu.

De altfel, la petrecere nu a fost nici măcar Dragoș, băiatul lui Cristian Țânțăreanu, o figură forte în Paradisul Verde, în Corbanca, prin multiplele sale afaceri derulate aici.

Cătălin Scărlătescu s-a ocupat de bucate

Smiley și Gina au lăsat partea gastronomică a evenimentului pe mâna maestrului bucătar Cătălin Scărlătescu, prieten bun al celor două vedete. Această prietenie este legată și de, să-i spunem, glumă mediatică petrecută în primăvara lui 2018, când în spațiul media au apărut surprinzătoare fotografii cu Gina pe post de mireasă și Scărlătescu, însurățel, după ce, chipurile bucătarul șef ar fi cerut-o în căsătorie pe Gina.

La petrecere au fost prezenți o mână de oameni, în frunte, desigur, cu nașii Josephinei, soții Diana și Marcel Martinaș, afaceriști discreți, fără faimă publică. Diana fiind o bună prietenă de-a Ginei Pistol. Pe lângă aceștia, au mai fost acolo Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, cântăreața Feli Donose, Speak și iubita sa, Ștefania. Plus, desigur, Cătălin Scărlătescu.

Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu, nuntă în glumă la
Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu, nuntă în glumă la „Chefi la Cuţite”

Gina Pistol, descoperită în 1999 de o viitoare soție de șef YAKUZA

Autorul acestui articol o cunoaște pe Gina Pistol din 1999, pe când frumoasa blondă avea 19 ani. S-a născut în Roșiorii de Vede și a venit în București când părinții ei s-au stabilit aici. Era extrem de timidă. Practic, Gina a fost descoperită, remarcată într-un magazin de Andreea Majeru, a amică de atunci a reporterului impact.ro, care se ocupa de impresariat artistic în modelling. În treacăt fie spus, peste câțiva ani, Andreea Majeru avea să performeze în Japonia, unde în scurt timp avea să devină nevasta unui temut șef YAKUZA, periculoasa mafie japoneză. Altă poveste.

După mai multe ședințe foto, semnatarul acestui text i-a deschis Ginei calea spre show-bizz-ul românesc.  A existat, în anul 2000, o încercare a unui grup de afaceriști greci, chiar a președintelui Asociației de Afaceri Româno-Elene de atunci, Nikos Papadokos, de a înființa în România o filială a Grupului VOGUE, al cărui director trebuie să devină subsemnatul. Afacerea a eșuat, fiind recunoscut obiceiul grecilor de a se răzgândi când nu te aștepți.

Gina, play-mate în Playboy, în 2000. Florin Călinescu, șocat de frumusețea ei

Puțin după acest episod a apărut marea ocazie Playboy. Recent apăruta, atunci, revistă pentru bărbați, versiunea românească. Am mers la Teatrul Odeon, din Giulești, unde avea loc o preselecție Playboy, președintele jurilului de selcție era însuși mare actor Florin Călinescu.

Gina își uitase buletinul însă. Noroc că o însoțeau și fratele ei mai mic cu 4 ani, pe care l-a trimis rapid acasă după document. La selecție, Gina a strălucit, lăsând asistența cu gura căscată. În special pe Florin Călinescu, care probabil nici acum nu și-a revenit din emoții. Reușită totală pentru Gina! În luna mai a acelui an, Gina Pistol avea să fie play-mate-ul revistei, uimind lumea cu un pictorial exploziv care i-a pus în evidență perfecțiunea corpului și frumusețea ingenuă a chipului ei.

De aici încolo, viața Ginei Pistol a fost un șir, aproape neîntrerupt, de reușite și străluciri în show-bizz.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cristian Botez
Este reporter special și corespondent Impact.ro, încă din iunie 2021. Pregătit pentru cele mai periculoase zone de război din lume, Cristian Botez s-a remarcat de-a lungul carierei sale prin...