Gina Pistol şi Smiley, gest intim în public. Ce au putut să facă de faţă cu toată lumea

Ana Ionescu, Ștefan Olteanu 23.06.2021, 12:13
Gina Pistol şi Smiley, gest intim în public. Ce au putut să facă de faţă cu toată lumea

Gina Pistol și Smiley sunt în al nouălea cer de când au devenit părinți. Viața lor s-a schimbat complet odată cu venirea pe lume a micuței Josephine Ana. Cei doi, pur și simplu, radiază de fericire, iar bucuria lor s-a văzut din plin în imaginile surprinse la botezul micuței lor, care a fost organizat în mare secret pe 20 iunie. Tot la acest eveniment, Smiley și Gina nu s-au mai ferit de nimeni și au făcut un gest intim în văzul tuturor.

Gina Pistol și Smiley, momente de tandrețe maximă, la botezul fiicei lor. Ce au făcut în văzul tuturor

Foarte discreți cu povestea lor de dragoste, Smiley și Gina Pistol au încercat să își ţină viața personală departe de presă. Și-au dorit ca dragostea lor să fie doar pentru ei. Au reușit asta ani buni, însă, până la urmă, și-au deschis sufletele și au mărturisit public că se iubesc, în momentul în care Gina a rămas însărcinată. Era o bucurie prea mare să nu fie împărtășită. Au devenit părinți pentru prima oară pe 9 martie, iar de atunci emană numai fericire în jurul lor.

Pe 20 iunie, Smiley și Gina și-au botezat fetița în mare secret, iar după ce au fost la biserică au organizat o petrecere restrânsă, într-un loc special din Capitală, în natură. Alături de cei doi au fost familia și prieteni foarte apropiați, iar atmosfera a fost una intimă. Smiley și Gina s-au simțit în largul lor, au fost foarte tandri, iar momentele de iubire au fost împărtășite de prezentatoarea TV și cu fanii de pe rețelele de socializare, unde a postat un InstaStory în care se sărută cu patos cu iubitul său, în văzul tuturor.

Gina Pistol si Smiley, gest intim in public. Ce au putut sa faca de fata cu toata lumea2
Gina Pistol si Smiley au fost foarte tandri la botezul fiicei lor. S-au sarutat cu patos in vazul tuturor

Smiley și Gina nu au acceptat bani la botez

Micuța Josephine a fost tare răsfățată la botez. Invitații i-au adus numeroase cadouri și atenții, iar părinții i-au organizat o petrecere fastuoasă, în care numele ei a fost peste tot. Smiley și Gina i-au atenționat pe invitați să nu pună bani în plicuri, căci nu vor accepta daruri financiare. Și-au dorit ca Josephine să rămână cu amintiri de suflet din partea apropiaților părinților săi.

Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume, a spus Gina Pistol pentru a1.ro.

La petrecere, invitații s-au distrat pe cinste. A fost o atmosferă intimă, ca la un grătar între prieteni, iar la final aproape toată lumea a sărit în piscină. A fost o bălăceală generală, departe de ochii curioșilor, căci locația a fost una de lux, ascunsă, în care invitații au putut să se distreze în voie.

Smiley și Gina s-au simțit și ei foarte bine, iar fericirea li se vede pe chip mai bine ca niciodată. Ținutele lor au fost unele lejere. Nu au ales vestimentații sofisticate, ci ținute lejere din in. Gina a purtat o rochie tip ie, cu decolteu, și o coafură lejeră, iar Smiley nu s-a îndepărtat de stilul lui casual şi a purtat pantaloni crem largi și cămașă albă, din in.

Printre invitații lor s-au numărat, printre alții, Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Jo și Juno, Șerban Cazan, Emilian, Jean Gavril şi Andreea Savin.

Urmăriți Impact.ro și pe