Ce face Cristian Ţânţăreanu cu pensia în fiecare lună. Dovada că are o inimă mare şi nu a uitat de unde a plecat

Ana Anitoiu 07.06.2021, 22:11

Cristian Ţânţăreanu a dezvăluit ce pensie are și ce face cu ea în fiecare lună. Afaceristul a dovedit că are o inimă mare şi nu a uitat de unde a plecat, chiar dacă astăzi se numără printre cei mai bogați oameni din România.

Cristian Țânțăreanu, investiție importantă

Cristian Țânțăreanu a câștigat bani din afaceri imobiliare. De altfel, complexul rezidențial de la Corbeanca l-a făcut celebru. Omul de afaceri a dezvăluit la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” care a fost cea mai recentă investiție a sa, în valoare de 6 milioane de euro.

”Eu pot să spun de averea familiei. Cred eu 20-30 de milioane de euro, ținând cont că SPA-ul e vreo 6-7 milioane. În lucrarea asta am băgat 6 milioane, casele, terenurile care mai sunt… Fiecare casă a copiilor e de la 600.000 de euro la prețurile de azi. (…) N-am fost niciodată printre cei mai bogați. Era aiureală când spuneam 70 de milioane, nici vorbă!”, a povestit Cristian Țânțăreanu la Kanal D.

Ce face Cristian Tantareanu cu pensia in fiecare luna
Cristian Tantareanu

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu ea

La vârsta de 77 de ani, Cristian Țânțăreanu se poate considera un om împlinit. Are bani în conturi, afaceri de succes, precum și o familie. Deși recent a avut de-a face cu probleme de sănătate ale soției sale, a trecut cu bine peste acestea. Partenera lui de viață intrase într-o depresie din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior, starea ei s-a îmbunătățit.

Omul de afaceri a dezvăluit că pensia lui este de 1.400 de lei. Cristian Țânțăreanu nu păstrează acești bani, ci îi oferă în fiecare lună unei nepoate. ”Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a spus milionarul, care a precizat că este sănătos și respectă sfaturile medicului de familie.

Cine va moșteni averea lui Cristian Țânțăreanu

În urmă cu 12 ani, afaceristul a fost diagnosticat cu cancer la colon. A urmat tratamente în România și Franța, iar acum se simte bine. Însă, milionarul, care are trei copii – unul natural, alţi doi vitregi, și opt nepoți, și-a făcut testamentul. Vezi AICI motivul pentru care Cristian Țânțăreanu nu mai vorbește cu fiul lui natural!

”Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia. Nu există un moștenitor.

Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai puțin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat Cristian Țânțăreanu, la aceeași emisiune de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe