De ce Smiley și Gina Pistol nu au primit niciun ban de la invitați la botezul Josephinei. Au făcut un lucru care nu se obișnuiește în România (exclusiv)

Ana Anitoiu, Rădulescu Valentin 22.06.2021, 19:34

Smiley și Gina Pistol nu au primit niciun ban de la invitați la botezul fiicei lor, Josephine. Cei doi au făcut un lucru neobișnuit în România și au avut grijă să aleagă locul potrivit pentru ca petrecerea să fie una de pomină.

Ce vedete s-au numărat printre invitați la botezul fiicei cuplului Smiley și Gina Pistol

De când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley au avut grijă să nu își expună prea mult fiica pe rețelele de socializare. Cei doi au invitat vedete de top la eveniment, profitând de faptul că restricțiile ce au fost impuse în contextul pandemiei de coronavirus s-au relaxat.

Printre invitații lor s-au numărat, printre alții, Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Jo și Juno, Șerban Cazan, Emilian, Jean Gavril, Andreea Savin și mulți alții. Toți cei care au participat la petrecerea organizată de Smiley și Gina Pistol au avut parte de o surpriză.

De ce Smiley si Gina Pistol nu au primit niciun ban de la invitati la botezul Josephinei
Gina Pistol si Smiley

Ce le-au cerut Smiley și Gina Pistol invitaților la botezul fetiței lor

În ciuda faptului că invitații lor nu duc lipsă de bani, Smiley și Gina Pistol au refuzat orice fel de plic cu bani pentru botezul fiicei lor, în ciuda faptului că așa se procedează în general în România. În schimb, cei doi au avut o altă solicitare pentru prietenii lor.

Mai exact, Smiley și Gina Pistol i-au anunțat pe invitați că pot aduce mici atenții pentru Josephine, astfel încât fetița lor să se bucure de câteva cadouri de suflet din partea prietenilor părinților săi, cu ocazia creștinării sale.

Cum au petrecut Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor

Potrivit surselor redacției Playtech-Impact, se pare că s-a lăsat cu distracție la botezul fiicei cuplului Smiley și Gina Pistol. Evenimentul a avut loc într-un local de lux înconjurat de natură, din cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, construit de omul de afaceri Cristian Țânțăreanu. În locația respectivă există și o piscină, astfel că mai multe vedete s-au bucurat de ocazie și s-au bălăcit până spre seară.

Recent, Smiley a recunoscut că este ”nebun după Josephine”. Cântărețul a descoperit un detaliu la fiica lui ce l-a încântat peste măsură și l-a determinat să se gândească la ceva inedit. Vezi AICI ce decizie a luat Smiley în legătură cu fiica lui!

”Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a spus Gina Pistol anterior, pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...