Cristian Țânțăreanu, declaraţie neaşteptată. Afaceristul s-a săturat: „Mă pregătesc de Cimitirul Bellu” (exclusiv)

Ana Anitoiu, Andrei Cezar 29.06.2021, 10:13

Cristian Țânțăreanu a făcut o declarație neașteptată pentru redacția Playtech-Impact. Afaceristul în vârstă de 77 de ani, cu o avere estimată la 50 de milioane de euro, a vorbit despre starea sa de sănătate, la 12 ani de când a fost diagnosticat cu cancer la colon.

Cum își petrece timpul Cristian Țânțăreanu, la 12 ani de la diagnostic

Unul dintre cei mai bogați oameni din România, Cristian Țânțăreanu duce o viață mai cumpătată după ce a primit diagnosticul înspăimântător. Totuși, el nu a renunțat la vacanțele în străinătate și nici la investiții.

”Ce să fac? Vegetez! M-am întors acum cinci zile din Turcia, am fost și în Grecia, Egipt și urmează să mergem să vizităm România. Nu merg de mai mult de trei- patru ori pe an în vacanță. Am fost la începutul anului și în Tenerife. Acum fac un complex de săli de evenimente, o să fie ceva mai mare, vreo 2.000 de persoane o să încapă acolo. Toată investiția s-a ridicat la 12 milioane de euro”, a spus Cristian Țânțăreanu pentru Playtech-Impact.

Cristian Tantareanu, declaratie neasteptata. Afaceristul s-a saturat
Cristian Tantareanu

Cristian Țânțăreanu: ”Nu vreau să trăiesc o sută de ani”

În anul 2009, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon. În același an, a fost supus unei intervenții chirurgicale la Paris, iar acea operație i-a salvat viața. Acum, omul de afaceri spune că se simte bine, dar că nu își dorește să trăiască o sută de ani.

”Nu vreau să trăiesc o sută de ani, vreau să trăiesc până încep să mă chinui. Sunt bine, sănătos, la vârsta de 77 de ani, mai obosesc când urc scările.”, a mai spus Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu: ”Mă pregătesc pentru Bellu”

De altfel, Cristian Țânțăreanu și-a păstrat simțul umorului în ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Omul de afaceri a glumit pe seama unui titlu alarmist ce a fost dat cu referire la el.

”Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Plajă nu prea fac, nu ştiu dacă am făcut vreodată baie în piscină în cinci ani, dar trăim, supravieţuim. Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare, în loc de ţuică sau de o vodkă”, spunea Cristian Țânțăreanu, la România TV.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu ea

Spre deosebire de mulți români, la vârsta de 77 de ani, Cristian Țânțăreanu trăiește pe picior mare și nu are nevoie de pensia pe care o primește lunar. Omul de afaceri a dezvăluit că pensia lui este de 1.400 de lei, dar că i-a dat altcuiva dreptul să o ridice în fiecare lună.

”Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a spus Cristian Țânțăreanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...