Totul despre drama Giorgianei Lupu, concurenta de la iUmor care s-a născut la Jilava. Are o poveste de viață extrem de tristă

Andreea Bisinicu 21.09.2020, 20:18
Totul despre drama Giorgianei Lupu, concurenta de la iUmor care s-a născut la Jilava. Are o poveste de viață extrem de tristă

S-a născut în puscărie și a avut o viață foarte grea! Georgiana Lupu a făcut senzație în a doua ediție din sezonul 9 „iUmor” de la Antena 1, cu un număr special de stand-up comedy inspirat de greutățile pe care le-a îndurat în viață.

S-a născut la Jilava și nu și-a cunoscut tatăl

Ce nu te omoară te face mai puternic! Asta e lecția pe care au învățat-o telespectatorii duminică seara, în cea mai recentă ediție iUmor, de la Antena 1. Jurații au fost impresionați de o tânără care a făcut un număr excepțional de stand-up comedy. Giorgiana Lupu vine din Bacău și, chiar dacă a avut o viață dificilă, a mărturisit că umorul este cel care a făcut-o să depășească orice obstacol.

Campioană națională la bob în anul 2018, bruneta a impresionat cu numărul ei de autoironie și cu povestea de viață incredibilă. Tânăra s-a născut în penitenciarul Jilava, a crescut fără părinți și nu și-a cunoscut niciodată tatăl.

S-a înscris la casting în fiecare sezon iUmor, dar abia anul acesta Giorgiana Lupu și-a făcut curaj să și urce pe scenă. Bine a făcut, pentru că prestația ei a fost una dintre cele mai apreciate ale serii! Mai mult de atât, Cheloo a fost atât de impresionat de glumeie ei, încât a votat favorabil încă din al doilea minut al numărului.

 Totul despre drama Georgianei Lupu, concurenta de la iUmor, care s-a născut la Jilava. Are o poveste de viață extrem de tristă

Totul despre drama Georgianei Lupu, concurenta de la iUmor, care s-a născut la Jilava. Are o poveste de viață extrem de tristă

„Sunt din Bacău, dar m-am născut în București! Aș putea spune că am aceeași poveste ca a lui Tupac. Amândoi ne-am născut în pușcărie. Ce am vrut eu să fac atunci când eram mică? Voiam să fiu cântăreață, dar toată lumea m-a împins către sport! Dar da…îmi place să compun, le am cu rimele, fac poezii. Am făcut sport de performanță, atletism. Cu toate că nu am avut părinții lângă mine, am încercat să trec de fiecare problemă și etapă a vieții mele. Nu am crescut cu părinții mei, din păcate, nu-l cunosc pe tata deloc dar țin la el foarte mult!” , a declarat sportiva la iUmor.

Deși, inițial, povestea trebuia să fie un subiect delicat și trist, Giorgiana a reușit să-și integreze experiența dureroasă într-un număr de comedie care i-a făcut pe jurați să o voteze! Mai mult, Mihai Bendeac, vizibil emoți0nat, a felicitat concurenta și i-a spus că are mari șanse de a câștiga marele premiu al sezonului.

Campioana a fost invitată în platoul „Acces Direct” în luna martie 2020, unde le-a povestit telespectatorilor drama sa. Contactată telefonic, mama Giorgianei a refuzat vehement să vorbească despre tatăl fiicei sale, spunând răspicat că e mai bine să nu știe nimic despre el. Mai mult, femeia a declarat că sărăcia și viața grea au fost cele care au împins-o către furt și astfel a ajuns să petreacă timp în arest.

 „Nu ştiu eu, nici ea nu trebuie să ştie nimic. Au fost ani. Au trecut anii! Am avut viață grea! Am furat pentru mâncare şi mi-au dat şase luni. Şi am născut-o acolo! Tatăl ei? Nu este în România, nu ştiu nimic eu (…). L-am cunoscut exact pe stradă, cum cunoşti tu oamenii pe stradă”, a spus mama Giorgianei Lupu, prin legătură telefonică.

Campioana care a luptat să-și depășească propria condiție

Giorgiana Lupu este o sportivă de performanță cu un CV destul de impresionant! Abandonată la naștere, fata a crescut fără părinții biologici și a fost mutată în șapte orfelinate până la vârsta majoratului. Sportiva și-a cunoscut mama naturală abia la vârsta de opt ani. De tatăl ei, de origine congoleză, nu știe mai nimic. Nu l-a putut găsi, deși a încercat de multe ori să-l întâlnească.

După ce a părăsit centrul de plasament, la vârsta de 18 ani, Giorgiana a început să practice sportul de performanță, din care spera să își poată câștiga de una singură existența. De-a lungul carierei în sport a obținut peste 80 de medalii și a ajuns dublă campioană națională la bob, în 2018, și vicecampioană națională la atletism.

Urmăriți Impact.ro și pe