Cine este și cum arată iubita lui Cheloo. Imagini rare cu femeia care l-a cucerit pe juratul de la iUmor

Elena Avramescu 25.08.2020, 20:08
Cine este și cum arată iubita lui Cheloo. Imagini rare cu femeia care l-a cucerit pe juratul de la iUmor

În urmă cu opt ani, Cheloo a divorțat, însă a reușit să găsească din nou iubirea în brațele altei femei. Cheloo, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, este membru al formației de hip-hop “Paraziții” și unul dintre cei mai apreciați artiști ai genului de la noi din țară.

Cine este și cum arată iubita lui Cheloo

În plus, rapperul și-a pus amprenta în istoria muzicii românești și are mii de fani în toată țara. Pe lângă asta, este implicat în activitățile televizate, însă a rămas extrem de discret în privința vieții sale de familie. După un divorț cu scandal, în anul 2012, Cheloo și-a refăcut viața iar împreună cu iubita lui, Daniela Moraru, își trăiește relația discret, cât mai departe de ochii presei.

Cheloo, în vârstă de 42 de ani, a avut o relație cu năbădăi cu Daniela Niculescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2007, dar la doi ani după au început să apară problemele. Fiindcă certurile erau tot mai dese, cei doi au divortaț cu mare scandal și reclamații la poliție, în anul 2012. Astfel că fosta soție îi reproșa lui Cheloo că era alcoolic și violent, dar și că nu avea o relație deloc bună nici cu fiul lor.

Cine este și cum arată iubita lui Cheloo
Cine este și cum arată iubita lui Cheloo

Imagini rare cu femeia care l-a cucerit pe juratul de la iUmor

Însă la scurt timp după divorț, a întâlnit-o pe Daniela Moraru, care i-a dăruit al doilea copil, ei devenind părinții unui băiețel. Cheloo continuă să își păstreze viața privată ascunsă, astfel că evită să dea amănunte despre familia lui.

Mai mult, Cheloo evită subiectul, indiferent de câte ori este întrebat despre viața lui de familie. Fiindcă a avut parte de un divorț scandalos de Daniela Niculescu, cu noua parteneră vrea să aibă o relație discretă și nu vrea să își schimbe părerea sub nicio formă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI